STOP THE PRESS!

EA ja Coldwood julkistivat Unravel-pelin julkaisupäivän: 9. helmikuuta 2016

Tehkää tietä Yarnylle! Coldwood Interactive ja Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) julkistivat Unravel™ -pelin tulevan maailmanlaajuisesti saataville 9. helmikuuta 2016 digitaalisena latauksena Origin™ for PC, PlayStation®4 ja Xbox One -alustoille. Tänään julkaistu uusi Unravel traileri esittelee pikkuruisen narusta tehdyn Yarny-hahmon peliominaisuuksia.

“Pelit pystyvät sekä inspiroimaan pelaajia että koskettamaan heidän sydämiään. Toivomme Unravelin tekevän molempia”, luova johtaja Martin Sahlin Coldwoodilta kertoo. “Yarnyn tarina yhdistää katkenneita siteitä, narun edustaessa ihmisten välistä sidettä ja rakkautta. Testaamme pelaajien älykkyyttä matkan varrella Pohjois-Ruotsin innoittaman ympäristön luomilla kimuranteilla tehtävillä.”

Unravel kertoo esteiden ylittämisestä, olivat ne sitten pieniä tai isoja. Jotkut haasteista ovat helppoja kuten Yarnyn langan käyttämistä rotkon ylitykseen tai puusta laskeutumiseen. Mutta joskus pulmat ovat paljon hankalampia, jolloin pelaajan tulee käyttää Yarnyn lankaa fiksulla ja luovalla tavalla päästäksesi eteenpäin. Mikään este ei ole liian suuri Yarnylle. Pääset matkan varrella todistamaan kun hän avaa sydäntälämmittävän tarinan rakkaudestaa ja kaipuusta ja niihin liittyvistä siteistä. Tarina on kerrottu täysin ilman sanoja ja Yarny on se punainen lanka, joka kulkee läpi koko tarinan.

Unravel -peliä kehitetään Umeåssa, Ruotsissa Coldwood Interactiven studiolla ja se tulee saataville digitaalisena latauksena hintaan $19,99. EA Access jäsenet voivat pelata Unravel-peliä ennen sen 9. helmikuuta tapahtuvaa julkaisua ja he saavat myös 10% alennusta täydestä pelistä, vain Xbox Onella.

Liity mukaan Unravel-keskusteluun seuraamalla Twitter®:issä www.twitter.com/unravel_game, Facebookissa www.facebook.com/unravel.game/ ja Instagramissa www.instagram.com/unravel_game/.
Lisätietoa pelistä löydät osoitteesta www.unravelgame.com.