STOP THE PRESS!

DADDY LOVES YOU dokumenttielokuva nyrkkeilijä Jussi Koivulan matkasta maailman huipulle

Obscure Entertainment ja Pirkanmaan Elokuvakeskus ylpeinä esittävät: ”DADDY LOVES YOU”, dokumenttielokuva maailman huipulle tähtäävästä ammattinyrkkeilijästä ja ihmisestä kamppailemassa oman elämänsä varjoja vastaan.

Alkoholin ja päihteiden vuoksi 12-vuotiaana orvoksi tullut ja myöhemmin samasta syystä myös kaksi sisarustaan menettänyt Jussi Koivula on suomalaisen ammattinyrkkeilyn yksinäinen susi, joka itse kokee, ettei hänellä ole edes erityisiä lahjoja nyrkkeilijäksi. Mutta nyrkkeily on ainoa ammatti minkä hän kykenee itsellään näkemään.

29-vuotias Jussi Koivula on lahjakas nyrkkeilijä, jonka ura uhkasi katketa silmävamman vuoksi. Nyt hän valmistautuu otteluun, joka ratkaisee, saako hänen 17-vuotinen nyrkkeilyuransa jatkua kohti MM-titteliottelua. Silmälääkärin tarkastuksen jälkeen Jussi käy läpi kolhuista elämäänsä samalla kun epäonnistunut painonpudotus uhkaa estää hänen osallistumisensa ratkaisevaan otteluun.

Loistavia arvosteluja ja katsojapalautetta kerännyt Ninni Rokosan ohjaama ja Arto Koskisen tuottama koskettava elokuva saapuu vihdoin valkokankaille Helsingissä helmikuussa 2016. Näytöksiä järjestetään kaksi kappaletta 8.-10. helmikuuta – juuri ennen Jussi Koivulan seuraavaa uran ja tittelihaaveiden kannalta ratkaisevaa ottelua, joka otellaan Tampereella 12.2. Elokuvaa on esitetty teattereissa aiemmin Tampereella, Hämeenlinnassa, Oulussa ja Savonlinnassa ja tammikuussa 2016 alkoi elokuvan ohjaajan ja päähenkilön yhteinen seitsemän kaupunkia käsittävä koulu- ja laitoskiertue, jossa elokuvaa esitetään nuorille ja tarjotaan mahdollisuus keskusteluun yhdessä Koivulan ja Rokosan kanssa. Kiertueen tavoitteena on auttaa nuoria kuulemaan Koivulan selviytymistarina, herättämään keskustelua ja näin toimia syrjäytymistä ehkäisevänä nuorisotyönä.