STOP THE PRESS!

Uusi musiikkitapahtuma Helsinkiin

Helsinki saa tänä vuonna uuden tapahtuman Stadin Vappu -festivaalista. Rautatientorilla 29.4.-1.5. järjestettävässä vapputapahtumassa nähdään liuta kotimaisia eturivin artisteja: Petri Nygård, Stig, Klamydia, Santa Cruz, Tiisu, Asa & DJ Polarsoul, Evelina, Ellinoora ja OUSNAP!.

Musiikin lisäksi Stadin Vappu -festivaali panostaa erityisesti viihtyvyyteen. Rautatientorille rakennetaan lämmitetty jättiteltta sekä iso terassialue. Festivaalialueen viereen tulee myös kaikille avoin iso vapputori, jolta löytyy aktiviteetteja koko perheelle, ilmapalloja, vapputarvikkeita, ruokaa, juomaa ja perinteistä vapputorimeininkiä.

– Helsingin keskustasta on kokonaan puuttunut kunnolla järjestetyt vappujuhlat ja nyt me järjestämme sellaiset! Olemme suunnitelleet bileet, joiden lipunhinnat ovat huokeat ja lisäksi tarjolla on myös kaikille avoin vapputori. Jokaiselle jotakin! Stadin Vapun järjestäjä Linda Sarpi Versa Groupista kertoo tapahtuman taustoja.

Stadin Vapun juhlateltassa 29.-30.4. järjestettävä kaksipäiväinen tapahtuma on maksullinen ja sen ikäraja on 18. Kaikille avoin vapputori on avoinna perjantaista sunnuntaihin 29.4.-1.5.

Kaikki Stadin Vappu -festivaaliliput ovat nyt myynnissä osoitteessa Nettilippu.fi

Perjantai 25€ ennakkoon / 30€ portilta
Lauantai 25€ ennakkoon / 30€ portilta
Kahden päivän lippu 42€ ennakkoon / 50€ portilta

Stadin Vappu -tapahtuman järjestää Versa Group Oy.