STOP THE PRESS!

Ruisrock julkisti liudan kärkiartisteja

Ruisrock julkaisi nipun ulkomaisia ja kotimaisia esiintyjiä. Ulkomaisista tähdistä Ruissalossa nähdään muun muassa Macklemore & Ryan Lewis (USA), Years & Years (UK), MØ (DK), Zara Larsson (SWE) ja Seinabo Sey (SWE).

Kotimaisesta kärkikaartista Turkuun saapuvat supersuositut JVG, Antti Tuisku, Chisu, SANNI, Anna Puu, Stig, Anna Abreu sekä Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana, joka vetää Ruissalossa yhden kesän harvoista keikoistaan.

Maija Vilkkumaa, Ismo Alanko ja J. Karjalainen edustavat festivaalin pitkän uran tehneitä jättinimiä. Ronya, Ellinoora, Paperi T ja Roope Salminen & Koirat tuovat kattaukseen tuoretta verta. Festivaalin raskaamman sarjan vahvistukset puolestaan ovat Stam1na, Diablo ja Maj Karma, joka tekee odotetun paluun lavoille. Ruisrockissa nähdään myös soolokeikoillaan PMMP:stä tutut Vesala ja Mira Luoti.

Festivaalin ensimmäiset, jo julkaistut kiinnitykset tälle vuodelle olivat huippusuosittu yhdysvaltalainen elektrokokoonpano Major Lazer, ranskalainen elektropop-yhtye AIR sekä kotimainen megatähti Cheek.

Ruisrockin kolmen päivän perusliput ovat nyt myynnissä Tiketissä, Ticketmaster Suomessa ja Lippupisteessä . Lipun hinta on 145 euroa.

Ruisrock Turun Ruissalossa 8.-10.7. 2016