STOP THE PRESS!

Esikoisalbumillaan suitsutusta saaneen Irma Agiashvilin uusi video

Irma AgiashviliLaulaja-lauluntekijä Irma Agiashvili on saanut valmiiksi huhtikuussa julkaistavan kakkosalbuminsa Behind Space. Johnny Lee Michaelsin tuottama albumi on jatkoa Irman vuonna 2013 ilmestyneelle, kehuja keränneelle Sing The Unspoken -esikoisalbumille. Tänä keväänä julkaistava uusi albumi liikkuu kokonaisuudessaan esikoista valoisammilla vesillä.

Levyllä on kuitenkin kaksi toisiinsa kietoutunutta teemaa – päivä ja yö; aikuistumisen tuomat arki ja pelot, ja nuoruuteen jääneet viattomuus ja palo. Albumin kappaleet muodostavat yhdessä löytömatkan kadotettuun itseensä. Nyt albumin toisena singlenä julkaistu In Vain edustaa levyn tummempaa puolta. Single julkaistiin 5.2.2016.

“In Vain on kappale yksinäisyydestä, joka syntyy kun koet puhuvasi eri kieltä toisen kanssa, ja näet ja tunnet asiat eri tavalla. Lopputuloksena kadotatte toisenne. Samalla In Vain on melankolinen mutta hyväksyvä toteaminen, että lopulta kuitenkin kuljemme matkaamme jokainen yksin, vaikka aluksi olemmekin niin kiihkeitä pitämään kiinni toisistamme – muka löydetystä onnestamme. Ironista kyllä, juuri ’onnen’ menettämisen pelko ja yksinäisyyden hyväksyminen saa meidät kulkemaan kuuroina, suljetuin silmin”, pohtii Irma kirjoittamansa In Vain -kappaleen teemoja.

Irma Agiashvili Tavastialla 18.2.2016
Levynteon ajan keikkataukoa pitänyt Irma Agiashvili on mahdollista nähdä livenä Helsingissä Tavastialla torstaina helmikuun 18. päivä. Samana iltana Tavastian lavalle Irman jälkeen kipuaa Osmo Ikonen. Ennakkoliput ovat myynnissä Tiketissä.

Irma Agiashvili
Suomeen kahdeksan ikäisenä muuttanut georgialais-suomalainen Irma Agiashvili on kirjoittanut musiikkia jo reilut 15 vuotta. Ensiaskeleen artistin urallaan Irma otti vasta vuonna 2008 julkaisemalla ensimmäisen demonsa netissä. Tämä oli kannattava askel, sillä se käynnisti puskaradion, joka poiki Irmalle keikkoja Helsingin klubeilla. Samoihin aikoihin Irma tutustui Johnny Lee Michaelsiin, joka tuotti Irman keväällä 2013 julkaistun esikoisalbumin Sing The Unspoken.

Katso Juha Ilmari Laineen tekemä video In Vain -kappaleeseen tästä.