STOP THE PRESS!

Tom Clancy’s The Division -toimintapeli avoimeen betatestiin

Ubisoft on julkistanut Tom Clancy’s The Division -toimintapelin avoimen betatestin, joka on pelattavissa kaikilla alustoilla 19.-21. helmikuuta. Xbox One -versio saa varaslähdön vuorokautta aiemmin, 18. helmikuuta.

The Division -toimintapelin avoin betatestaus kutsuu pelaajat kokemaan New Yorkin katastrofaalisen kriisitilanteen hyvissä ajoin ennen pelin julkistusta. Aiemmasta suljetusta betatestistä poiketen avoin testivaihe tarjoaa pelattavaksi pelin tarinasisältöä. Jokainen avoimeen betatestiin osallistunut saa palkinnon, joka on käytettävissä pelissä sen julkaisun myötä.

Avointa betatestiä odotellessa voi tutustua viimeisimpään The Division -pelivideoon, joka esittelee pelimaailman eri jengejä ja liittoutumia anarkian valtaamassa kaupungissa. Trailerin voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/jtdEpmQvfPs.

Tom Clancy’s The Division on mukaansa tempaava avoimen pelimaailman verkkoroolipeli, joka vie pelaajat New Yorkin kaaokseen kuolettavan kulkutaudin puhjettua valloilleen. Peli julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 8. maaliskuuta 2016. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja internetissä
http://www.thedivisiongame.com