STOP THE PRESS!

Johanna Vuoksenmaalta uusi tv-sarja

Ex-onnellisetParhaillaan kuvattava EX-ONNELLISET on mm. Klikkaa mua ja Tahdon asia -TV-sarjoista ja 21 tapaa pilata avioliitto –elokuvasta tunnetun Vuoksenmaan uusi ajankohtainen komediallinen draamasarja.

Sarja kertoo viidestä lapsiperheestä, joiden vanhemmat ovat juuri eronneet. Perheet muuttavat samaan taloyhtiöön, joka on rakennettu nimenomaan eronneiden lapsiperheiden tarpeita ajatellen. Sarjan pääosissa nähdään mm. Miia Nuutila, Mikko Nousiainen, Jarkko Pajunen, Essi Hellén, Jonna Järnefelt ja Pertti Sveholm. Sarja saa ensi-iltansa MTV:llä 2017.

EX-ONNELLISET jatkaa tyylilajia, josta Vuoksenmaa luultavasti parhaiten tunnetaan eli elämänmakuista ja positiivista draamaa ja huumoria perhearjesta ja ihmissuhteista. Sarjassa seurataan viiden eri ero-perheen elämää. Nuorimmat ovat alle kolmikymppisiä ja vanhimmat päälle viisikymppisiä, mutta kaikkia yhdistää se, että he ovat vastikään eronneet ja haluavat tehdä siitä mahdollisimman tuskatonta sekä itselleen että lapsilleen.

Naurujen lisäksi EX-ONNELLISET tarjoaa katsojille terapiaa, uusia ratkaisumalleja ja ajattelemisen aihetta. Avioerot koskettavat tavalla tai toisella jossain elämänvaiheessa lähes kaikkia ihmisiä. Sarja on hengeltään sukua suositulle Klikkaa mua -sarjalle, jonka lämmin huumori ja elämänmakuinen ote nauratti ja itketti suomalaista televisiokansaa kahtena kautena neljän Venla-patsaan edestä.

Naapurusten elämää päästään seuraamaan ensi vuonna, kun EX-ONNELLISET saa ensi-iltansa MTV:llä. 12-osaista sarjaa kuvataan parhaillaan ja sen ovat tuottaneet Riina Hyytiä ja Leena Mäenpää-Bentley Dionysos Filmsiltä. Sarjan ovat käsikirjoittaneet Johanna Vuoksenmaa ja Juulia Unhola.

Ohessa ensimmäinen sarjasta julkaistava kuva. Siinä esiintyy Miia Nuutilan ja Mikko Nousiaisen esittämä ex-aviopari Laura ja Kalle Kekkonen lapsineen.