STOP THE PRESS!

Koko perheen seikkailuelokuva Soppalinnan Salaseura ensi-illassa maaliskuussa

Soppalinnan salaisuusKoko perheen jännittävä seikkailuelokuva Soppalinnan Salaseura tulee ensi-iltaan perjantaina 25.3.2016. Solar Films -elokuva on suomalais-virolainen yhteistuotanto Nafta Filmsin kanssa. Elokuva tuli ensi-iltaan Virossa kesällä 2015 ja sai huikeat 90 000 katsojaa. Soppalinnan Salaseura on Viron kaikkien aikojen kolmanneksi katsotuin elokuva. Suomeksi dubatussa elokuvassa näyttelee Sampo Sarkola.

Nykyaikaiseen Soppalinnan satukaupunkiin sijoittuva seikkailu alkaa, kun kaupunkiin leviää salaperäinen myrkky, joka muuttaa aikuiset lapsiksi. Fiksun ja urhean Marin ja hänen kavereidensa muodostama Soppalinnan salaseura ryhtyy etsimään salaperäistä vasta-ainetta, joka pystyy pelastamaan kaupungin asukkaat, mutta ainoastaan 48 tunnin sisällä. Arvoituksista heillä onkin jo kokemusta, sillä heillä on tapana leikkiä Marin isoisän keksimiä aarteenetsintäleikkejä.

Katso täältä elokuvan trailer.

Soppalinnan Salaseura -elokuva perustuu Mika Keräsen suosittuun lastenkirjaan Oranssi polkupyörä.
Elokuvan on ohjannut Margus Paju ja suomeksi dubatun version on ohjannut Pekka Lehtosaari. Soppalinnan Salaseuran ovat tuottaneet Jesse Fryckman, Esko Rips ja Diana Mikita.

Ohjaus
Margus Paju

Käännös ja dubbauksen ohjaus
Pekka Lehtosaari

Tuotanto
Nafta Films ja Solar Films

Levitys
Future Film

Tuottaja – Suomi
Jesse Fryckman

Tuottajat – Viro
Esko Rips ja Diana Mikita

Soppalinnan Salaseura -elokuva perustuu Mika Keräsen suosittuun lastenkirjaan Oranssi polkupyörä.

ÄÄNINÄYTTELIJÄ / NÄYTTELIJÄ

MARI
Seera Alexander / Olivia Viikant
SATU
Saana Norra /  Arabella Antons
OLAVI
Waltteri Helisalo / Hugo Soosar
ANTTI
Fredi Salminen / Karl Jakob Vibur
ISOISÄ
Markku Huhtamo / Tiit Lilleorg
KATRI
Kirsi Ståhlberg / Mirtel Pohla
ARTTU
Sampo Sarkola / Sampo Sarkola
RIITTA
Katja Sirkiä / Evelin Vöigemast
HANNES
Petri Hanttu / Ott Aardam

Synopsis
Soppalinnan Salaseura kertoo 10-vuotiaasta fiksusta ja urheasta Marista, joka asuu Soppalinnassa. Marin vanhemmat ovat niin omistautuneita työlleen, että hän viettää suurimman osan ajastaan professori-isoisänsä kanssa. Mari perustaa salaseuran kolmen parhaan kaverinsa kanssa ja he ratkovat isoisän keksimiä aarteenetsintäarvoituksia.

Eräänä päivänä Soppalinnaan leviää salaperäinen myrkky, joka muuttaa aikuiset lapsiksi. Soppalinnan salaseura kohtaa seikkailun, jollaista he eivät voineet edes kuvitella. Salaseura yrittää löytää vasta-aineen myrkylle, mutta se ei ole helppoa. Matka vasta-aineen luokse on vaikeuksia täynnä. Salaseuran täytyy ratkaista arvoitus, paeta kiusaajia ja piiloutua uhkaavalta naamiopahikselta.

Löytävätkö Soppalinnan salaseuran lapset vasta-aineen ajoissa? Ja pystyvätkö he pelastamaan Soppalinnan aikuiset toimittamalla vasta-aineen sairaalaan 48 tunnin sisällä?