STOP THE PRESS!

Agents-solisti soolona

Nykyisin parhaiten Agents-orkesterin solistina tunnettu Vesa Haaja julkaisee ensimmäisen soolosinglensä Mä tuskin vielä uskon helmikuun 26. päivä 2016. Kyseessä on Elviksen tunnetuksi tekemä I Just Can’t Help Believing, jonka suomalaisesta sanoituksesta vastaa Arto Sotavalta. Kappale julkaistaan myös vinyylisinglenä maaliskuussa 2016 ja se on ensipuraisu Veskun ensimmäiseltä, alkusyksystä 2016 julkaistavalta soololevyltä.

Tuleva albumi on maukas yhdistelmä 60-70-luvun melodista poppia, rockia, nostalgista suomi-iskelmää sekä ajatonta soundia ja tulkintaa.

Veskulla oli jo Agentseihin liittyessään mittarissa lähes 30 vuoden taival musiikin tekemistä ja keikkailua. Hänen omat bändinsä, vanhan rock’n’rollin kimpussa operoivat Whistle Bait ja The Barnshakers, ovat kansainvälisesti tunnettuja ja arvostettuja kokoonpanoja, eritoten genren fanien keskuudessa. Levyjä Vesku on tehnyt eri kokoonpanojen kanssa yhteensä liki kaksikymmentä.

Uudella singlellä kuten tulevalla albumillakin soittavat Nieminen & Litmanen -kokoopanona tunnetut Sami Nieminen, Hammond-urut, ja Juha Litmanen, rummut, sekä Jussi & The Boysista tuttu Tuomas Metsberg, kitara. Bassossa on Lasse Sirkko.

Yli 30 vuoden uran jälkeen koen, että on aika seistä tekemäni musiikin takana myös täysin omalla nimelläni. Tämän ryhmän kanssa pyrin tavoittamaan myös musiikin osa-alueita, joita en muissa bändeissäni ole kokeillut. Nimellä Vesa Haaja tehtävä musa on luonnollisesti kuitenkin aina sellaista mitä olen diggaillut, eli perinteistä erittäin laaja-alaisesti kumpuavaa musiikkia. -Vesa Haaja

www.facebook.com/Vesa-Haaja-1630087687236522
www.facebook.com/bluelightrecords
https://play.spotify.com/album/6A8CdIAe1OgqwxmQWZBP6w