STOP THE PRESS!

P!nk uusi single ”Just Like Fire” soi tulevan hittielokuvan tunnussävelmänä

Maailman suosituimpiin naisartisteihin lukeutuva P!nk julkaisee kolmen vuoden tauon jälkeen uuden singlensä ”Just Like Fire” 15. huhtikuuta. Single on toukokuussa ensi-iltaan tulevan “Liisan seikkailut peilimaailmassa” virallinen tunnussävelmä.

Pink - Just Like FireTuore single ”Just Like Fire” sävelsivät P!nk, Max Martin, Shellback ja Oscar Holter. Tuotannosta vastasivat Max Martin, Shellback ja Holter. Single tulee myös elokuvan soundtrackille minkä on säveltänyt nelinkertainen Oscar –ehdokas Danny Elfman.

”Liisan seikkailut peilimaailmassa” on jatko-osa blockbuster-elokuvalle ”Liisa Ihmemaassa”(2010) mikä palkittiin mm. kahdella Oscarilla parhaasta lavastuksesta ja puvustuksesta. Molemmat elokuvat perustuvat Lewis Carrollin samannimisiin kirjoihin ja molemmissa nähdään pääosissa Johnny Depp, Ann Hathaway, Helen Bonham Carter sekä Liisaa esittävä  Mia Wasikowska. Uusina hahmoina elokuvassa näyttelevät mm. Rhys Ifans ja Sacha Baron Cohen.  Leffan jatko-osan ohjaaja on James Bobin ja Tim Burton on tällä kertaa tuottajana. Suomen ensi-ilta elokuvalle on 25. toukokuuta. Katso elokuvan traileri tästä

P!nkin ura alkoi vuonna 2000 ja 16 vuoden aikana hän on julkaissut seitsemän albumia ja myynyt yli 60 miljoonaa levyä, 130 miljoonaa singleä sekä 2,4 miljoonaa DVD:tä maailmanlaajuisesti. P!nkin 14 hittisingleä noussut Billboardin Hot 100 –listan top10:n parhaan joukkoon, joista neljä listan ykköseksi. Hänet on palkittu useilla musiikkialan palkinnoilla kuten mm. kolmella Grammylla ja Billboard Music  Awardilla, kuudella MTV Video Music Awards –palkinnolla. Viime vuonna P!nkistä tuli tuorein Unicefin lähettiläs ja tähti tukee myös useita muita hyväntekeväisyyskohteita.