STOP THE PRESS!

KISS Rocks Vegas Finnkinon elokuvateattereissa toukokuussa

 © Erik Kabik Photography/ Retna Ltd.

© Erik Kabik Photography/ Retna Ltd.

Legendaarinen KISS valtasi Vegasin Hard Rock Hotellin lavan yhdeksän massiivisen konsertin ajaksi, ja nyt fanit voivat kokea hurjan spektaakkelin myös elokuvateattereissa kautta maailman toukokuun 25. päivänä. Legendaariselta konserttitapahtumalta on syytä odottaa taivaalle asti ulottuvaa liekkimerta, korvia huumaavaa meteliä ja muutamaa veripisaraakin!

Konsertin lisäksi nähdään bändin jäsenien sekä tuotantoryhmän haastatteluja ja pääsemme näkemään kulissien takana, miten KISS ROCKS VEGAS toteutettiin.

Mielikuvituksellisista lava-asuistaan ja kasvomaalauksistaan tunnettu KISS perustettiin New York Cityssä vuonna 1973. Perustajajäseniä olivat tuolloin Paul Stanley (laulu, kitara) ja Gene Simmons (laulu, bassokitara). Heidän show’hunsa kuuluivat sellaiset sekopäisyydet kuin tulennieleminen, veriroiskeet, savua syöksevät kitarat, ilmassa leijuvat rumpusetit ja pyrotekniikkaa niin että heikompia huimaa. Tommy Thayer (kitara, laulu) and Eric Singer (rummut, lyömäsoittimet, laulu) täydentävät alkuperäiskaksikkoa saumattomasti. Tommy toimii myös KISS ROCKS VEGASin tuottajana.

Esitys nähdään kaikilla Finnkinon paikkakunnilla: Helsingissä (Kinopalatsi), Espoossa (Sello VIP), Vantaalla, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Porissa, Tampereella ja Turussa.

Liput 18,00 €. Lipunmyynti alkaa tiistaina 19.4. klo 14.

Lähde: Finnkino