STOP THE PRESS!

Tarja Turunen julkaisee ”The Brightest Void” -albumin kesäkuussa

Gootti- ja sinfonisen metallin pioneerina tunnetuksi tullut Tarja Turunen yllättää faninsa julkaisemalla kaksi täyspitkää metallialbumia kesän aikana. Ensimmäisenä päivänvalon näkee kesäkuun kolmas päivä julkaistava ’The Brightest Void’ , joka toimii esiosana elokuun viides päivä ilmestyvälle ’The Shadow Self’ –levylle. Idea esiosana toimivaan ’The Brightest Void’ –albumiin syntyi Tarjan huomatessa ’The Shadow Self’ –albumin nauhoituksissa, että hänellä on käsissään aivan liikaa hyviä biisejä yhden albumin tarpeisiin.

Tänään on ensimmäinen mahdollisuus päästä kuulemaan, mitä on luvassa kun ’The Brightest Void’ –albumilta julkaistaan ensimmäinen single ja siihen kuvattu musiikkivideo.  ‘No Bitter End’ –kappale on toistaiseksi kaupallisesti saatavissa iTunesista ‘The Brightest Void’ –albumin ennakkotilauksen kaupanpäällisenä.

Katso ’No Bitter End’ –biisiin Saksassa kuvattu video tästä: https://youtu.be/dqZs-DFtx9g

’The Brightest Void’ –albumilla kuullaan myös kiinnostavia vieraita. Mukana on niin Michael Monroe kuin Red Hot Chili Peppersistä tuttu Chad Smith’kin. Uusien biisien lisäksi levyltä löytyy uusi versio Tarjan ja Within Tempation’in yhdessä tekemästä Paradise ( What about us) – biisistä sekä cover-versiot niin Paul McCartneyn ’House Of Wax’ –kappaleesta että Dame Shirley Basseys’in ’Goldfinger’ –biisistäkin.

Tarja Turunen –  “The Brightest Void” (earMUSIC) julkaistaan 3.6.2016 cd:nä, vinyylinä ja digitaalisesti. Kumpikin Tarjan albumeista on jo ennakkotilattavissa.

www.tarja-theshadowself.com