STOP THE PRESS!

Lasten Hautausmaa julkaisi uuden videon, levy ulos toukokuussa

Lasten Hautausmaa -yhtyeen nimetön – tai nimeä II totteleva – uusi albumi ilmestyy Svart Recordsin kautta toukokuun lopussa. Median sekä yleisön kiittelemä debyytti ehti ilmestyä vain vuosi sitten ja jo nyt Lasten Hautausmaa lähestyy kuulijoitaan uudella tuotannolla. Bändin pääbiisintekijän Tuomo Mannosen mukaan debyyttialbumilla muotoutunut linja pysyy pääpiirteittäin entisellään, mutta pientä muutosta on havaittavissa.
– Uudella levyllämme yhdistyy Lasten Hautausmaan folkimpi ja rokimpi puoli. Mukana on kaksi täysin akustista kappaletta, muutama säröinen biisi ja sen lisäksi myös iskelmäpoljentoista tummaa poppia.

Tulevalta albumilta on juuri julkaistu ensimmäinen video, jonka on ohjannut VHS-nimeä totteleva ohjaaja/tuottaja-kaksikko, joka on aiemmin tehnyt hienoja videoita muiden muassa Timo Lassylle sekä Black Magic Six -yhtyeelle. Tunnelmallinen video kappaleesta Vilu vie on nähtävissä paraikaa Svart Recordsin Youtube-kanavalla osoitteessa:

https://youtu.be/Gn2nb0bsilA

Yhtye juhlistaa levyn ilmestymistä kiertämällä taajaan Suomessa. Luvassa on klubikeikkoja muiden muassa Tampereella, Helsingissä ja Hämeenlinnassa sekä festivaaliesiintymisiä IlosaarirockissaPioneerifestivaalilla ja Kouvolan Jättömaa-festivaalilla. Lasten Hautausmaan toinen levy ilmestyy 20.5.2016 Svart Recordsin julkaisemana ja se on hankittavissa vinyyli-, cd- ja digitaalisissa muodoissa.

Keikat

06.05. Oulu, 45 Special
07.05. Joensuu, Ravintola La Barre
13.05. Lappeenranta, Lucky Monkeys
14.05. Jyväskylä, Katse
27.05. Hämeenlinna, Suisto
03.06. TBA
04.06. Tampere, Vastavirta-Klubi
04.06. Tampere, Metso LIVE
11.06. Helsinki, Korjaamo
15.07. Koria, Pioneerifestivaali
17.07. Joensuu, Ilosaarirock
23.07. Lappeenranta, LPRHC Fest
24.07. Kouvola, Jättömaa