STOP THE PRESS!

UE ROLL 2 soittaa kesämusiikkia jopa vedessä kelluen

Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Ultimate Ears UE ROLL 2tuo myyntiin UE ROLL 2 -matkakaiuttimen. Se on edeltäjäänsä kestävämpi, lujempi ja ominaisuuksiltaan monipuolisempi.

Vuonna 2013 ensimmäinen UE BOOM -matkakaiutin sai ansaittua ylistystä upeasta muotoilustaan ja laadukkaasta suunnittelustaan. Silloin kannettavuus, helppokäyttöisyys ja kestävyys olivat matkakaiuttimen kulmakiviä. Tätä ajatusta soveltaen julkaistiin pari vuotta myöhemmin ensimmäinen ufomainen UE ROLL ja nyt UE ROLL 2 vie laadun entistä pidemmälle tekemällä kaiken vieläkin paremmin.

UE ROLL 2 on erinomainen valinta musiikin kuunteluun niin sisällä kuin ulkonakin. Edeltäjäänsä verrattuna UE ROLL 2 soi peräti 15 prosenttia lujemmin ja langaton käyttöetäisyys on kasvanut peräti 30 metriin. Entuudestaan tuttu muotoilu on tyylikkään ufomainen ja painoa on vaivaiset 340 grammaa.

Kestävän ja joustavan lenkin ansiosta UE ROLL 2 kulkee helposti housujen vyöllä, repun remmissä tai polkupyörän rungossa. Lisäksi se kestää koviakin kolhuja ja putoamisia ainutlaatuisen pinnoitteensa ja rakenteensa ansiosta. UE ROLL 2 onkin täydellinen matkakumppani missä tahansa.

UE ROLL 2 on myös täysin vesitiivis (IPX7-sertifioitu). Jotta UE ROLL 2 -matkakaiuttimen vesitiiviydestä saisi kaiken irti, kaiuttimen mukana toimitetaan ainutlaatuinen irrotettava kelluke. Sen ansiosta UE ROLL 2 voi soittaa musiikkia vaikkapa uima-altaassa. Vesileikit saavatkin näin aivan uuden ulottuvuuden.

UE ROLL 2 toimii langattomasti Bluetooth- ja Bluetooth Smart -yhteyden kautta tablettilaitteiden, älypuhelinten ja tietokoneiden kanssa. Lisäksi kaiuttimessa on 3,5 millimetrin stereoliitäntä langallisille musiikkisoittimille. Mobiilisovelluksen avulla kaiuttimia voi kytkeä langattomasti kaksi yhteen, jolloin äänenvoimakkuus kasvaa entisestään.

Saatavuus ja hinnoittelu

UE ROLL 2 tulee saataville toukokuussa 99 euron suositushintaan viidellä eri värityksellä, jotka ovat Habanero, Tropiikki, Tulivuori, Ilmakehä ja Luumu. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.ultimateears.com/fi-fi/store/ueroll2