STOP THE PRESS!

Game of Thrones ja Downton Abbey -sarjojen tähdet tähdittävät Romeo ja Julia -näytelmää elokuussa

Romeo & JulietKenneth Branagh Theatre Companyn esitykset jatkuvat elokuussa elokuvateattereissa Shakespearen henkeäsalpaavalla tarinalla unohtumattomasta kielletystä rakkaudesta. Branagh on tehnyt luovan tiiminsä kanssa modernin ja intohimoisen version klassisesta tragediasta, jossa Veronalaisten Montaguet- ja Capulet-sukujen ikuisella riidalla on tuhoisat vaikutukset nuorten rakastavaisten tulevaisuuteen. Romeo ja Julia -näytelmä yhdistää uudelleen Branaghin ohjaaman Cinderella – Tuhkimon tarina -elokuvan tähdet. Richard Madden (”Game of Thrones”) ja Lily James (”Downton Abbey”) ovat Romeo ja Julia, ja Sir Derek Jacobi (”Gladiator”, ”Minä, Claudius”) nähdään Mercution roolissa.

Ensiesitys on tiistaina 9.8. yli 20 paikkakunnalla. Lipunmyynti alkoi ke 25.5. teattereista ja niiden verkkokaupoista.

Esityspaikkakuntina mm. Espoo, Forssa, Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Pori, Porvoo, Rovaniemi, Salo, Seinäjoki, Tampere, Turku ja Varkaus. Lisätietoja löydät osoitteesta: http://www.storyhill.fi/levitysohjelmisto

Kenneth Branagh tuo tänä vuonna brittiläistä laatuteatteria suomalaisille valkokankaille kolmella tuotannolla, joista ensimmäisenä nähtiin Talvinen tarina alkuvuodesta ja marraskuussa John Osbornen näytelmä The Entertainer. Näytelmissä on suomenkielinen tekstitys.