STOP THE PRESS!

Uusi Onneli ja Anneli -elokuva etsii pehmolelua elokuvarooliin

Saara Cantell - pehmolelucastingOnneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen -elokuva kuvataan kesällä 2016 Loviisassa. Tällä hetkellä on käynnissä pehmolelucasting, jossa etsitään tärkeään elokuvarooliin pehmolelua.  Haussa on reipas, hauska ja suloinen pehmolelu, joka olisi halukas kesätöihin.  Vaatimuksena pehmolelulle on uskallus olla kuvausten aikana ilman omistajaansa. Kuvaustiimi pitää hyvää huolta pehmolelusta, joka saa kokea monta hienoa asiaa osallistuessaan kuvauksiin. Kuvausten aikana pehmolelun omistaja saa säännöllisesti kuvia pehmolelustaan ja pysyy näin hyvin tietoisena siitä, mitä pehmolelu kuvauksissa puuhailee.

Pehmolelucasting alkaa nyt ja päättyy kesäkuun 17.päivä. Valitulle pehmolelun omistajalle ilmoitetaan valinnasta kesäkuun loppuun mennessä. Pehmolelun valitsee elokuvan ohjaaja Saara Cantell yhdessä lastenraadin kanssa.

Castingiin voi osallistua lähettämällä pehmolelun kuvan osoitteeseen lastenuutiset@hs.fi 17.6 mennessä.  Pehmolelun roolisuoritus alkaa heinäkuun puolivälissä. Omistajalleen pehmolelu palautuu elokuun puolessa välissä. Palkaksi valitun pehmolelun omistaja saa koko perheelleen kutsun elokuvan kutsuvierasensi-iltaan tammikuussa 2017. Lisäksi kesätyöstä saa oman Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen hahmojulisteen.

Toinen tapa osallistua on laittaa kuva pehmolelusta omaan tai vanhempiensa instagramiin ja merkitä sen tägillä #pehmolelucasting. Parhaat instagramkuvat palkitaan ja 20 valittua saa Onneli ja Anneli DVD-paketin kotiin toimitettuna.