STOP THE PRESS!

Finnkino lanseeraa uuden premiumkonseptin Finnkino Scapen

Uusi premiumkonsepti Finnkino Scape tarjoaa entistäkin korkealaatuisempia elokuvaelämyksiä kuluttajille.

Scape-premiumkonsepti rakentuu täysin uudistetun Tennispalatsi 1 -elokuvasalin ylellisiin puitteisiin ja markkinoiden uusimpaan ja moderneimpaan tekniikkaan: Dolby Atmos -äänentoistojärjestelmään ja Barco DLP D-Cinema -laserprojektoriin. Finnkino Scapesta pääsee nauttimaan 29. kesäkuuta alkaen, kun sali avataan yleisölle Independence Day: Uusi uhka -elokuvan ensi-illan merkeissä.

”Olemme todella ylpeitä ja innoissamme siitä, että voimme ensimmäisenä Pohjoismaissa tarjota asiakkaillemme maailman uusimman ja kovatasoisimman äänentoistotekniikan, Dolby Atmoksen, yhdistettynä entistä kirkkaampaan ja värikylläisempään Barco DLP-D-laserprojektoriin. Tennispalatsin sali 1 on aina ollut Finnkinon kruunujalokivi ja nyt siitä tulee entistä vaikuttavampi, kaikilla herkuilla varustettu premiumsali”, sanoo Finnkinon toimitusjohtaja Veronica Lindholm.

Saliuudistuksen on suunnitellut maailmallakin mainetta niittänyt Finnkinon tekninen päällikkö Ari Saarinen tiimeineen.

”Dolby Atmos edustaa elokuvateatterin äänentoistosuunnittelun aatelia ja ehdotonta edelläkävijyyttä. Dolby Atmos -järjestelmän kaiuttimia on asennettu joka puolelle salia, myös katsomon kattoon, jolloin ääni täyttää kirjaimellisesti koko salin ja ympäröi katsojan joka puolelta. Äänen saumaton kulku kaiuttimesta kaiuttimeen jaetun äänentoiston sijasta tekee äänentoistosta sekä realistisemman ja moniulotteisemman että herkemmän ja yksityiskohtaisemman”, kuvailee Saarinen.

Saliin asennetaan myös Barcon DLP-D-laserprojektori, joka on teknisesti alan kehittyneimpiä ja valovoimaisimpia DLP D-Cinema -projektoreita. Saarisen mukaan laserprojektorin poikkeuksellinen kuvanlaatu, lisääntynyt kontrastisuhde sekä entistäkin kirkkaammat värit nostavat elokuvaelämyksen tasoa entisestään. Poikkeuksellinen kirkas kuva luo myös ainutlaatuisen 3D-elämyksen.

”Uuden huipputekniikan Dolby Atmoksen ja Barcon DLP-D-laserprojektorin myötä elokuvat nähdään tismalleen sellaisena, kuin visionääriset elokuvan tekijät ovat ne alun perin kuvitelleet”, Saarinen sanoo.

Ääni- ja kuvamaailman lisäksi ykkössalin kokonaisilme muuttuu. Uudet, mustat luksusnahkapenkit ovat italialaista huippulaatua: pehmeät, mukavat istua ja entistäkin tilavammat. Jalkatilaa on runsaasti ja porrastus tarjoaa parhaat mahdolliset näkymät hulppealle 185 neliön kokoiselle valkokankaalle.

Finnkino Scape – premiumkonsepti elokuvaelämyksiä janoaville

Tennispalatsin ykkössalin laajan remontin ja täydellisen teknisen uudistuksen myötä Finnkino lanseeraa uuden Scape-premiumkonseptin, joka on suunnattu huippuelämyksiä janoaville elokuvakävijöille.

”Scape-sali on ensiluokkaisine elokuvaelämyksineen, uusimpine huipputekniikoineen ja ylellisimpine katselupuitteineen Suomen elokuvateattereiden edelläkävijä. Scape on vastauksemme heille, jotka haluavat viedä elokuvakokemuksensa täysin uudelle tasolle”, sanoo Veronica Lindholm.

Uusi Scape-elokuvasali päättää Tennispalatsin laajan, vuosia kestäneen remontin, jonka tavoitteena on kehittää Finnkinon lippulaivaa ja Suomen johtavaa elokuvateatterikompleksia.

”Tavoitteenamme on olla Suomen kulttuuriviihteen monipuolisin elämysten tarjoaja ja edelläkävijä. Se tarkoittaa paitsi vaikuttavaa ja laajaa ohjelmatarjontaa myös ensiluokkaisia puitteita ja huippulaadukasta esitystekniikkaa”, Lindholm sanoo.

Scape-premiumkonseptin on kehittänyt Nordic Cinema Group, jonka osa Finnkino on.

Finnkinon Tennispalatsin Scape-salin avajaisia vietetään keskiviikkona 29. kesäkuuta yhdessä Independence Day: Uusi uhka -elokuvan ensi-illan kanssa.

Lähde: Finnkino Oy