STOP THE PRESS!

Walkera-kilpakopterilla vauhtia ja ilma-akrobatiaa helposti

BostoWalkera F210 3Dn Distribution on pohjoismainen robottikopterien markkinajohtaja, joka edustaa maailmanmarkkinoiden viittä merkittävintä kopterimerkkiä. Nyt Boston tuo myyntiin Walkera F210 3D -kilpakopterin.

Kilpakopterit on alusta pitäen suunniteltu nopeuslennätykseen. Myös nimellä FPV Racing kulkeva kilpailumuoto on nopeassa kasvussa ja kansainvälisissä kisoissa onkin jo kilpailtu jopa miljoonan dollarin palkintopotista.

Walkera F210 3D on tehty kilpakopteriksi ja se näkyy etenkin sen huikeassa lentonopeudessa (jopa 120 km/h). Lisäksi kopteriohjaimen 5 millisekunnin vasteaika takaa luotettavan ohjauksen huippunopeuksillakin. Kopteri osaa myös kääntyä ylösalaisin, jolloin monipuoliset silmukat, käännökset ja muu ilma-akrobatia ovat helppoja.

Kilpakopterin muotoilua on myös uudistettu. Sen uusi keulamuotoilu ja tasapainoinen hiilikuiturakenne tekevät kopterista erittäin kestävän. Törmäykset ja putoamiset huomioiva toteutus vähentää mahdollisia laitevaurioita huomattavasti. Lisäksi se tekee kopterista vakaasti ja ketterästi lentävän.

Modulaarisen rakenteen ansiosta kopteri on helposti koottava ja purettava. Myös kopterin eri osien vaihtaminen on tehty helpoksi. Laadukas akku takaa 8-9 minuutin lentoajan. Akku on myös vaihdettavissa nopeasti. Lisäksi roottorisuojat tekevät lentämisestä turvallista.

Säädettävällä kuvakulmalla, 120 asteen näkökentällä ja teräväpiirtoisella hämäränäöllä varustettu videokamera mahdollistaa kilpakopterin ohjaamisen reaaliaikaisen videolinkin kautta. Myös erikseen hankittavilla Walkera Goggle -videolaseilla videokuvan seuraaminen on mahdollista, jolloin ohjaaja voi tuntea itsekin huikean lentämisen vapauden.

Kilpakopterin mukana tuleva DEVO7-ohjain on muotoilultaan ergonominen ja helposti omaksuttava. Sen 800 metrin kantama takaa, että kilpakopteri pysyy ohjaajan hallinnassa kovimmissakin kisoissa.

Walkera F210 3D soveltuu monipuolisuutensa ja nopeutensa takia monille kilpapiloteille, jotka ottavat nopeuslennätyksen ja ilma-akrobatian tosissaan. Modulaarisuutensa ansiosta Walkera F210 3D on helposti huollettavissa myös kenttäolosuhteissa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Walkera F210 3D -kilpakopteri on saatavana välittömästi 499 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://www.walkera.com/index.php/Goods/info/id/38.html