STOP THE PRESS!

FIFA 17 pyörii Frostbite-pelimoottorilla

Electronic Arts Inc. on julkistanut EA SPORTS™ FIFA 17 -pelin pyörivän Frostbite™*-pelimoottorilla. Frostbite on yksi alan johtavia pelimoottoreita tarjoten autenttista ja aitoa toimintaa, joka vie pelaajat uusiin futismaailmoihin ja esittelee faneille pelihahmojen täyden syvyyden ja emootion. Lisätietoa FIFA 17 debyytistä Frostbitella saat katsomalla EA PLAY -livelähetyksen 12. kesäkuuta osoitteessa http://ea.com/play2016.

“Frostbite avaa täysin uuden mahdollisuuksien maailman FIFA-sarjalle ja sen faneille”, johtava tuottaja David Rutter kertoo. “Emme ole koskaan aikaisemmin olleet näin innoissamme futiksen tulevaisuudesta ja FIFA 17 -pelin tarjoamista uusista kokemuksista.”

FIFA 17 esitteli myös neljä uutta futislähettilästä, jotka ovat vaikuttaneet pelikentän tapahtumien innovaatioihin. James Rodriguez (Real Madrid C.F.), Anthony Martial (Manchester United), Eden Hazard (Chelsea FC) ja Marco Reus (Borussia Dortmund) ovat kaikki maailmanluokan hyökkääviä futaajia, jotka pystyvät muuttamaan pelin kulun. He ovat työskennelleet yhdessä EA SPORTSin kanssa herättääkseen pelilliset innovaatiot esiin ja nämä tulokset julkistetaan EA Play -tapahtumassa. Lähettiläät ovat myös mukana FIFA 17 ennakkotilaustarjouksessa lainapelaajina, joita on mahdollista hankkia FIFA 17 Ultimate Team™ -moodiin.

FIFA 17 Super Deluxe Editionin ennakkotilaavat fanit saavat käyttöönsä jopa 40 FIFA Ultimate Team Jumbo Premium Gold -pakettia, Team of the Week -lainapelaajat ja muuta FUT-sisältöä.

Futis on muuttunut: https://www.youtube.com/watch?v=lPDOh5ZifyM

EA Access** jäsenet Xbox Onella ja Origin Access** jäsenet PC:llä voivat pelata peliä ennakkoon Play First Trialina. Tarkempia lisätietoja ja aikatauluja julkistetaan pian.
FIFA 17 -peliä kehitetään EA Vancouverin studiolla ja se julkaistaan Pohjois-Amerikassa 27. syyskuuta ja globaalisti 29. syyskuuta Origin™ for PC, Xbox One, PlayStation®4, Xbox 360® ja PlayStation®3 -alustoille.

*Frostbite-pelimoottoriteknologia on saatavilla vain pelin Xbox One, PlayStation 4 ja PC -versioihin.

** EHDOT JA RAJOITUKSET MAHDOLLISIA. LUE LISÄÄ EA.COM/EAACCESS/TERMS JA http://www.origin.com/store/origin-access.

Watch live video from EA on www.twitch.tv