STOP THE PRESS!

Sohvamatkaile maailman ympäri upeiden 4K-videoiden avulla

Sohvamatkailu on nykyään tavattoman helppoa, koska internet on pullollaan upeaa lintuperspektiivistä kuvattua videokuvaa. Tämä johtuu kuvauskopterien nopeasta kehityksestä niin teknologian, helppokäyttöisyyden kuin hinnoittelunkin saralla. Kokosimme lyhyen videosoittolistan, jonka avulla pääsee rennosti sohvamatkailemaan Islannin, Italian, Mongolian ja monien muiden henkeäsalpaavan kauniiden maisemien kautta aina Uuteen-Seelantiin asti.

Videosoittolista löytyy täältä:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLKifxBjETO4icCtRom-rpSXHqj-OTkPtz

Kaikki videosoittolistan videot ovat 4K-laatua ja ne on kuvattu markkinajohtaja DJI:n kuvauskoptereilla.

DJI Phantom 3 4K
Kuluttajahinnaltaan vain 699 euroa maksava DJI Phantom 3 4K -kuvauskopteri kykenee tallentamaan 4K-tason ultrateräväpiirtoista videokuvaa helppokäyttöisen ohjaimen ja älypuhelimen avulla. Lopputuloksena syntyy ammattimaista ja huipputarkkaa jälkeä pienellä vaivalla. DJI Phantom 3 4K on lento- ja kuvausominaisuuksiltaan täydellinen ilmakuvauksen aloittamiseen.

Se sopii Vision Positioning -ominaisuutensa ansiosta myös sisätiloissa lennättämiseen. Ultraäänisensorin ja kameran yhteistyöllä kopteri paikantaa sijaintinsa, vaikka GPS-signaalia ei olisi saatavilla.

DJI Phantom 3 4K -kuvauskopterin mukana toimitetaan kaikki tarvittava. Nopean käyttöönoton, helpon lennon hallinnan ja kristallinkirkkaan kuvanlaadun ansiosta kenestä tahansa voi tulla ilmakuvaaja, jonka lintuperspektiivistä kuvattuja mestariteoksia tullaan ihastelemaan internetissä ympäri maailmaa.

Lisätietoja
http://www.dji.com/product/phantom3-4k