STOP THE PRESS!

The Technomancer -tieteisroolipelistä E3-esittelyvideo

Tulevaisuuden Mars-planeetalle sijoittuva The Technomancer -tieteisroolipeli sai E3-pelimessujen alla uuden esittelyvideon. Se vie katsojansa punaisen planeetan pahaenteisiin tapahtumiin, jossa sodan varjo on nousemassa koko kansakunnan ylle.

Puolitoistaminuuttinen video esittelee niin pelin taisteluita kuin päähahmojakin rautaisen rokin soidessa taustalla. Samalla video maalaa tunnelmallista kuvaa rumankauniista Marsin miljööstä hirviöineen.

The Technomancer on ainutlaatuinen roolipeli, jossa yhdistyvät tulevaisuuden teknologia, salaperäiset erikoisvoimat ja Mars-planeetan vaaralliset olosuhteet. Peli antaa pelaajalle vapaat kädet pelata sekä sankaria että antisankaria. Technomancer-taistelijat ovat avainasemassa koko planeetan kattavassa sodassa. Peli ei kuitenkaan ole pelkkää taistelua, sillä taustalla hallitsevat voimat nivoutuvat toisiinsa myös politiikan, juonittelun ja erilaisten valtapelien kautta. Matkan varrella pelaaja joutuu tekemään valintoja niin liittolaisten kuin vihollistenkin suhteen. Päätöksiä mutkistavat niin moraaliset valinnat kuin asioiden syy-seuraussuhteetkin. The Technomancer onkin huikea tieteisseikkailu vaarallisella planeetalla ja kasvukertomus nuoresta oppilaasta kohti sankaruutta.

The Technomancer julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 28. kesäkuuta 39,90 ja 49,90 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.