STOP THE PRESS!

Titanfall 2 -peli julkaistaan 28. lokakuuta

Respawn Entertainment ja Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) ovat julkistaneet Titanfall® 2 -pelin saapuvan kauppoihin maailmanlaajuisesti perjantaina 28. lokakuuta 2016 Xbox One ja Origin for PC -alustoille sekä ensimmäistä kertaa myös PlayStation 4 -konsolille. Odotettu ensimmäisen persoonan räiskintäpeli nojaa Respawnin alkuperäisen Titanfall -pelin perusteisiin tarjoten nopeaa, sujuvaa ja hauskaa pelausta Pilottien ja Titaanien kera – mutta samalla uudistuu innovoiden räiskintäpeligenreä entisestään.

Katso virallinen Titanfall 2 julkistustraileri:
https://www.youtube.com/watch?v=HwbutTQ8Yow.

Katso Titanfall 2 moninpelitraileri:
https://www.youtube.com/watch?v=2ISYN1AshZY.

“Keskityimme alkuperäisessä Titanfall-pelissä erityisesti pelillisyyteen ja täysin uuden ensimmäisen persoonan räiskintäpelin liikkumis- ja taistelutavan kehittämiseen”, kertoo Vince Zampella, joka on Respawn Entertainmentin toimitusjohtaja ja yksi Call of Duty –pelisarjan kehittäjistä. “Titanfall 2 -peli nojaa alkuperäisen pelin perusteisiin tuoden samalla peliin jotain täysin uutta: jännittävän yksinpelikampanjan ja entistäkin monipuolisemman moninpelikokemuksen, jotka yhdessä vievät räiskintäpeligenreä jälleen eteenpäin.”

Titanfall 2 yksinpelikampanja tarjoaa jännittävän pelikokemuksen, joka tutkii sidettä ihmisen ja koneen välillä. Yksinpelikampanja on pelattavissa offlinessa ja se antaa fanien astua Militia-kiväärimiehen saappaisiin, jonka tavoitteena on nousta eliittipilotiksi. Vihollislinjojen taakse jäänyt taistelija kohtaa ylivoimaiselta tuntuvia haasteita, joista selvitäkseen pelaajan tulee tiimiytyä veteraanititaanin kanssa tehtävässä, joita heidän ei koskaan pitänyt toteuttaa. Respawn kehittää palkittua pelattavuutta entisestään tarjoten huikean kokemuksen, jonka laajempi syvyys ja vaihtelu esittelee kuusi uutta titaania, monipuolisemmat pilottikyvyt, enemmän mukautustoimintoja ja tehokkaan kehittymisjärjestelmän, joka tulee varmasti ilahduttamaan pelin faneja.

Fanit, jotka haluavat rynnistää rajaseudulle heti 28. lokakuuta voivat ennakkotilata Titanfall 2 -pelin nyt osoitteesta Titanfall.com. Niille faneille, jotka haluavat päästä kustomoimaan jokaista titaania heti ensimmäisestä päivästä lähtien, on tarjolla Titanfall 2 Deluxe Edition, joka sisältää välittömän pääsyn Warpaintseihin ja Nose Artseihin, kahteen camo-suojaväriin ja paljon muuta

Titanfall 2 -pelistä järjestetään ennen julkistusta avoin tekninen testi, jonka tavoitteena on auttaa Respawnia takaamaan onnistunut lanseeraus 28. lokakuuta. Teknisistä testiuutisista kiinnostuneet fanit voivat tilata täällä Dispatches from The Frontier – the Titanfall 2 -uutiskirjeen, joka tarjoaa uutisia, eksklusiivisia tarjouksia ja paljon muuta.