STOP THE PRESS!

Battlefield 1:ssä yksikään taistelu ei ole samanlainen

DICE ja Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) kutsuvat sinut mukaan maailmaan täynnä eeppistä sodankäyntiä ja alati vaihtuvia taisteluja, jotka löytyvät vain Battlefield™ 1 -pelistä

Intuitiivinen tuhoutuminen ja dynaaminen sää takaavat että yksikään taistelu ei ole samanlainen. Entistä laajemmat pelimahdollisuudet antavat sinun muokata oman polkusi läpi seinien ja rakennusten, peitota viholliset uusilla luovilla tavoilla ja jättää oman merkkisi maastoon intuitiivisen tuhoutumisen myötä. Maailma ympärilläsi muokkautuu tekemiesi toimien myötä, jättäen jälkensä ikuisiksi ajoiksi.

Dynaaminen sää pakottaa muuttamaan taktiikoita sään vaihtuessa, olosuhteiden esittäessä tärkeää roolia taisteluissa. Saman kartan pelaaminen kirkkaassa auringonpaisteessa, tiheässä sumussa tai rankkasateessa vaikuttaa siihen mitä näet ja kuulet – pakottaen muuttamaan pelityyliäsi alati muuttuvalla taistelukentällä.

Operations esittelee täysin uuden tavan pelata moninpeliä. Vain Battlefield 1:ssä voit pelata toisiinsa kytkeytyviä taisteluja eri taistelukentillä. Pelaa taistelusarjaa, jossa toiminnallasi on jälkivaikutuksia yksittäisen taistelun jälkitapahtumiin, samalla kun yrität valloittaa aluetta tai saada hyökkääjät perääntymään.

Ja kun kaikki tuntuu menetetyltä, kutsu taistoon Behemothsit – kaikkien aikojen suurimmat täysin pelaajan hallinnassa olevat ajoneuvot, joita on ikinä nähty Battlefieldissä. Rynnistä taistelukentälle ja hukuta vihollinen tulisateeseen murtaaksesi näiden puolustus. Täysimittainen sodankäynti ei ole koskaan tuntunut näin eeppiseltä. Ota hallintaasi panssaroitu juna, lentoalus tai taistelulaiva dominoidaksesi taistelukenttää maalta, mereltä ja ilmasta.

“Halusimme tehdä Battlefield 1 -pelistä kaikkien aikojen dynaamisimman räiskinnän. Halusimme varmistaa että yksikään taistelu ei ole samanlainen ja uuden Operationsin avulla annamme faneillemme entistäkin enemmän vaihtelua ja luovia mahdollisuuksia”, vanhempi tuottaja Aleksander Grøndal DICEltä kertoo. “Vain Battlefield 1:ssä voit Behemothsien myötä tuoda lentoaluksen kaksintaistoon.”

Battlefield 1 avoin beta käynnistyy myöhemmin tänä kesänä. Pelaajilla on mahdollista hankkia ennakkopääsy liittymällä Battlefield Insider -sisäpiiriin täällä. He saavat lisäksi käyttöönsä pelin sisäisiä palkintoja, eksklusiivista sisältöä ja ennakkotietoa Battlefield 1 -uutisista (ja myös uutisia muista EA-peleistä, palveluista ja tapahtumista).

Katso Battlefield 1 -pelikuvatraileri EA Play -tapahtumasta täällä ja lue lisää täysimittaisen sodankäynnin uudesta aikakaudesta osoitteessa www.battlefield.com.

Battlefield 1 julkaistaan maailmanlaajuisesti 21.10.2016 Xbox One, Origin™ for PC ja PlayStation®4 -alustoille. Pelaajat, jotka ennakkotilaavat Early Enlister Deluxe Editionin pääsevät pelin pariin jo 18. lokakuuta*.