STOP THE PRESS!

Egmont Publishing hankki DreamWorks Animationin Trollsin kansainväliset oikeudet

TrollsEgmont Publishing julkaisee Trolls-kirjoja ja -lehtiä 14 maassa lokakuussa julkaistavaan DreamWorks Animationin animaatioelokuvaan liittyen.

Lisensoitujen kirjojen ja lehtien johtava julkaisija Egmont Publishing julkaisee DreamWorks Animationin tulevaan Trolls-elokuvaan liittyviä kirjoja ja lehtiä kaikissa maissa, joissa se toimii, mukaan luettuna Iso-Britannia, saksankielinen Eurooppa, Pohjoismaat ja Puola.

Shrekin tekijöiltä ilmestyy vuoden nerokkain, hauskin ja räävittömin animaatiokomedia, Dream Worksin Trolls. Elokuvassa loikataan värikkääseen ja ihmeelliseen maailmaan, jossa asuu riemastuttavan ikimuistettavia hahmoja. Tarinan keskipisteessä ovat ylioptimistiset trollit, joita laulattaa jatkuvasti, sekä koomisen pessimistiset bergensit, jotka ovat onnellisia vain syötyään trolleja.

“Täydellistä yhteistyötä”

Trollit on alun perin luotu Tanskassa 1960-luvulla. Tämä tekee yhteistyöstä Silvia Figinin (Vice President Global Licensing Management, Egmont Publishing) mukaan täydellistä: ”DreamWorks on luonut valloittavalla tarinankerronnalla ja kekseliäillä hahmoilla pohjan trollien loistavalle brändille pitkällä tähtäimellä. Olemme iloisia siitä, että Trolls valtaa valkokankaat ja leluja tehdään uudelleen. Tanskassa perustetulle yhtiölle tämä on täydellistä yhteistyötä markkinoiden johtaville lisenssituotteillemme. Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana monialaisena kirjojen ja lehtien kustantajana.”

Emma Cairns Smith (Global Licensing Acquisition Director, Egmont Publishing) sanoo yhteistyöstä: ”Egmont on erittäin innoissaan päästessään tuomaan nämä hauskat ja värikkäät hahmot sekä niiden maagisen sateenkaarten ja kuppikakkujen täyttämän maailman painetulle paperille.”

DreamWorks innoissaan yhteistyöstä
Kaiken sisällön lehtiin tulee tuottamaan Egmontin kansainvälinen sisällöntuotantotiimi, joka kehittää kansainvälisten brändien sisältöä Egmontin julkaisuvalikoimaan. Uuden tuotteen julkaisua tullaan tukemaan markkinointikampanjalla kaikilla alueilla.

Harriet Murphy (Head of Global Animation, DreamWorks Animation) sanoo: ”Egmontilla on loistavia luovia kykyjä, joilla on syvällistä tietoa brändistämme sekä erittäin innovatiivinen lähestymistapa. Trolls-maailma on eläväinen ja värikäs. Odotamme innolla, miltä se näyttää valkokankaalta paperille siirrettynä.”

Egmont Publishingin kansainvälinen lisenssienhallintatiimi vastaa suhteista kaikkiin kansainvälisiin lisenssinhaltijoihin Egmontin toiminta-alueilla. Tiimi hankkii uusia kansainvälisiä julkaisuoikeuksia ja huolehtii lisensoitujen tuotteiden kansainvälisestä levityksestä. Tiimi hoitaa myös kansainvälisten tekijänoikeuksien vientiä ja myyntiä sekä luo markkinointistrategian.

Suomen Egmont Kustannus Oy Ab julkaisee Trolls-elokuvaan liittyviä väritys- ja puuhakirjoja lokakuusta alkaen. Trolls-lastenlehteä aletaan julkaista vuoden 2017 alussa.