STOP THE PRESS!

Fanit valitsevat EA Sports FIFA 17 -kansikuvapelaajan

Electronic Arts Inc. julkisti tänään fanien pääsevän valitsemaan syksyllä julkaistavan EA SPORTS™ FIFA 17 –pelin kansikuvapelaajaa. Neljä aiemmin julkistettua lähettilästä (James Rodriguez Real Madrid C.F.:stä, Anthony Martial Manchester Unitedista, Eden Hazard Chelsea FC:stä ja Marco Reus Borussia Dortmundista) kisaavat rinta rinnan virallisessa FIFA 17 -kansikuvaäänestyksessä.

Äänestys tapahtuu virallisella FIFA Cover Vote -websivulla alkaen tänään ja kestäen aina 19. heinäkuuta klo 23:59 PT asti. Fanit voivat äänestää suosikkipelaajaansa websivulla kerran päivässä ja ansaita lisä-ääniä käyttämällä automaattijakotoimintoa hashtagilla #FIFA17CoverReward. Fanit voivat myös näyttää tukensa twiittaamalla suosikkiurheilijansa hashtagin (#FIFA17Hazard, #FIFA17James, #FIFA17Martial tai #FIFA17Reus). Voittaja julkistetaan virallisella FIFA Cover Vote -websivulla myöhemmin heinäkuussa.

FIFA 17 -pelin neljä kansikuvaehdokasta – jotka kaikki tunnetaan omista hyökkäystyyleistään – ovat myös FIFA 17 -pelin maailmanlaajuisia lähettiläitä ja ja työskennelleet tiiviisti EA SPORTSin kanssa pelin kehittämiseksi. He ovat tuoneet innovaatioita siihen, miten pelaajat ajattelevat ja liikkuvat, ovat fyysisessä vuorovaikutuksessa vastustajien kanssa ja käyttävät uusia taktiikoita hyökätessä.

“James, Martial, Hazard ja Reus pelaavat jännittävää hyökkäävää futista ja edustavat sitä innovatiivista pelausta, jota fanit voivat odottaa FIFA 17 -peliltä,” vanhempi tuottaja Nick Channon EA SPORTS FIFA:lta kertoo. “Odotamme innolla miten fanit kannustavat suosikkipelaajiaan ja valitsevat jonkun heistä FIFA 17 -pelin maailmanlaajuiseksi kansikuvatähdeksi.”

Pelilliset innovaatiot muuttavat koko sitä tapaa, millä pelaajat liikkuvat ja ajattelevat, interaktioivat fyysisesti vastustajien kanssa ja tekevät hyökkäyksen. Fanit hallitsevat jokaista hetkeä pelikentällä. Lue lisää FIFA 17pelin uusista ominaisuuksista vierailemalla FIFA 17 websivulla ja liittymällä EA SPORTS FIFA Insider -sisäpiiriin (http://easports.com/fifa).

FIFA 17 -peliä kehitetään EA Vancouverin studiolla ja se julkaistaan Pohjois-Amerikassa 27. syyskuuta ja globaalisti 29. syyskuuta Origin™ for PC, Xbox One, PlayStation®4, Xbox 360® ja PlayStation®3 -alustoille. Pelillä ei vielä ole PEGI-luokitusta.

FIFA 17 Super Deluxe Editionin ennakkotilaavat fanit saavat käyttöönsä jopa 40 FIFA Ultimate Team Jumbo Premium Gold -pakettia, Team of the Week -lainapelaajat ja muuta FUT-sisältöä. Lisätietoa ennakkotilaustarjouksista löydät täältäEA Access* jäsenet Xbox Onella ja Origin Access* jäsenet PC:llä voivat pelata peliä ennakkoon Play First Trialina. Tarkempia lisätietoja ja aikatauluja julkistetaan pian.

FIFA 17 -peli toimii Frostbite™-pelimoottorilla**. Frostbite on yksi alan johtavista pelimoottoreista tarjoten autenttista ja aitoa toimintaa, vieden pelaajat avian uuteen futismaailmaan esitellen samalla faneille hahmoja, jotka ovat täynnä syvyyttä ja emootioita.