STOP THE PRESS!

Kevin of the North

kevin_of_the_northOhjaus: Bob Spiers
Käsikirjoitus: William Osborne
Tuotanto: Jamie Brown, Thomas Hedman, Lisa Richardson
Pääosissa: Leslie Nielsen, Skeet Ulrich, Natasha Henstridge, Rick Mayall, Jay Brazeau
Arvio: 1/5

Bob Spiers on ohjannut sellaisia sarjoja kuin Pitkä-Jussin majatalo ja Absolutely Fabulous. Spice World:kin tosin kuuluu miehen ansioluetteloon. Silti ihmetyttää tämä Kevin of the North. Vanhat vitsit eivät keino-Alaskassa lämpene.

Kevin Manley (Skeet Ulrich) on elämäänsä tympääntynyt matkatoimistovirkailija, jota onni potkaisee. Tai siltä näyttää. Isoisän perinnön saamiseen kun kuuluu ehto: Kevinin pitää selvittää 1600 kilometrin koiravaljakkokilpailu Alaskassa. Perintöä havittelee myös Clive Thornton (Leslie Nielsen), joka laittaa eräänkin poikkipuun Kevinin reen eteen. Epätodennäköiseksi mutta ihanaksi auttajaksi Kevin saa kuitenkin Bonnie Livengoodin (Natasha Henstridge).Vanha sukuviha haittaa romanssia, ja avuton hölmöily jatkuu.

Tämän elokuvan juoni on kuin heikosta Aku Ankka –tarinasta. Paljon Kevin of the North –elokuvasta sanoo, että vartin välein pudotaan avoimeen viemäriaukkoon. Sen pitäisi olla hauskaa. Samaan tahtiin törmätään reellä reitin yli asemoituun puunrankaan. Ei hauskaa ensimmäisellä kerralla eikä siitä eteenpäinkään. Näyttelijäsuoritukset ovat vaisuja. Edes vanha velmu Leslie Nielsen ei näytä pistävän läheskään parastaan. Kohtaukset, joissa hän on mukana jaksavat edes hiukan suupieltä väräyttää.

Nuutuneina selvitetään ekstrojenkin pakkopullahaastattelut.

Vesa Skaffari for smackthejack

Photo’s Copyright by Cinemavault Releasing, 2001