STOP THE PRESS!

Kohtaa retkitohtori Vaasan Taiteiden Yössä 11.8.2016

RetkitohtoriMetsähallituksen retkitohtori saapuu Vaasaan kirjoittamaan henkilökohtaisia retkireseptejä Merenkurkun saariston ja Vaasan lähiseudun luontokohteille Taiteiden yössä torstaina 11.8. klo 16 – 20 Museoraitin varrella Sisäsatamassa. Paikan tunnistaa Metsähallituksen maailmanperintöteltasta.  

Retkitohtorin pakeille kannattaa tulla, jos kärsii luonnottomuudesta, erilaisista vaivoista tai hektisestä elämästä. Retkitohtori kirjoittaa ilmaisia reseptejä luontoliikuntaan, jolla voi pitää itsensä kunnossa käymällä kymmenvuotiaalla Merenkurkun maailmanperintöalueella. Lääkkeeksi voidaan määrätä esimerkiksi melontaretki Merenkurkun saaristoon tai patikointia Öjenin luontopolulla ja rentoutumista majakoiden bongaamisen ohella. ”Hoitajilta” saa lisätietoja alueen käyntikohteista ja palveluista sekä tulevista maailmanperintöalueemme juhlavuoden tapahtumista.

Naapurissa järjestävät ohjelmaa maailmanperintöalueen kotiseutumuseot ja Merenkurkun luontokoululla on tehtäviä lapsille. Raippaluodon museoyhdistys esittelee vanhoja valokuvia ja karttoja Raippaluodosta sekä saariston tuoksuja purkissa.

Lisätietoja: 

• Merenkurkun maailmanperintöalue www.luontoon.fi/merenkurkku