STOP THE PRESS!

Rudi Rokin supersankarielokuva Volume: Suuri julkistus Tubeconissa

Volume - Superheroes Koomikko ja ääninäyttelijä Rudi Rok esitteli supersankarielokuvansa trailerin tänään ensimmäistä kertaa suurelle yleisölle. Suuri räjähdyksin ja stuntein varustettu lanseeraus tapahtui osana Hartwall Arenalla järjestettyä Tubecon-tapahtumaa ja nyt traileri on nähtävissä myös YouTube-palvelussa elokuvan virallisella kanavalla.
 
Lanseerauksessa Rudi Rok kertoi, että hänen ideoimastaan supersankari Volumesta on kehitteillä lyhytelokuva, jonka tuotantoon kerätään nyt rahoitusta yhteisön avulla, joukkorahoituskampanjalla. Tavoitteena on kerätä 30 000 dollaria myymällä erilaisia supersankariaiheisia tuotepaketteja.
 
Lyhytelokuva on tarkoitus kuvata keväällä 2017 ja siihen tullaan käyttämään myös osaa kuukausi sitten kuvatun, nyt julkaistun trailerin materiaaleista.
 
Meiltä loppui resurssit kesken. Me ollaan tehty tämä traileri, jotta voisimme jakaa tämän vision teidän kaikkien kanssa. Nyt me tarttetaan teidän apua, jotta me päästään maaliin.”, kertoo Rudi Rok rehellisesti Tubeconin päälavalla esitetyllä videolla.
 
Yhteisö halutaan ottaa mukaan supersankari-konseptin kehittelyyn heti alusta alkaen, sillä fanit ovat ydinosassa etenkin tämän genren elokuvissa.
 
”Yhteisöllinen rahoitus oli looginen jatke tuotannolle – nyt tarvitaan kaikkien apua, jotta saadaan kuvattua lyhytelokuva loppuun ja viimeisteltyä se parhaalla mahdollisella laadulla. Jos saamme kerättyä suuren yhteisön konseptin ympärille, tiedämme, että olemme oikeilla jäljillä”, kertoo elokuvan ohjaaja Lauri Laukkanen.  
 
Lyhytelokuvan jälkeen tähtäimessä on täyspitkän ja kansainvälisesti kilpailukykyisen supersankarielokuvan tuotanto.
 
Tubecon on Pohjoismaiden suurin Youtube-tapahtuma, joka järjestettiin 12.-13.8.2016 Hartwall Arenalla Helsingissä.  
 
Indiegogo-joukkorahoituskampanja osoitteessa https://igg.me/at/volumemovie
 
Volume -lyhytelokuvan traileri  elokuvan virallisella Youtube-kanavalla : https://www.youtube.com/channel/UCUGiLxwBKjAiRSVCMoomaAQ