STOP THE PRESS!

EISA palkitsi LG:N OLED-television jo viidentenä vuonna peräkkäin

LG OledEISA (European Imaging and Sound Association) palkitsi LG:n OLED-television parhaana kalliimman hintaluokan televisiomallina Euroopassa jo viidentenä vuotena peräkkäin. EISA-palkintojen voittajat valitsee joka vuosi 50 ääni- ja kuvatekniikan jäsenjulkaisusta koostuva raati, jonka jäsenet edustavat 20 Euroopan maata. Raati arvostelee tuotteita tekniikan, muotoilun ja innovaation perustella.

Asiantuntijat pitivät LG Signature OLED 65G6 -televisiota nykyaikaisen teknologian huippuna. Raati oli vaikuttunut sen laadusta ja kyvystä tuottaa täydellisen mustaa kuvaa. Lisäksi raati kiitti LG Signaturea sen HDR 10- ja Dolby Vision -tuesta. Kaikki tämä luo perustan erittäin korkealaatuiselle kuvantoistolle ja katseluelämykselle.

”On suuri kunnia vastaanottaa EISAn arvostetuin palkinto. Meille jokainen palkinto merkitsee yhtä paljon kuin sitä edeltänyt”, sanoo Brian Kwon, LG Electronicsin Home Entertainment -yksikön toimitusjohtaja. ”Tämä tunnustus vahvistaa uskoamme siihen, että LG Signature 65G6 on ainutlaatuinen teknologinen taidonnäyte, joka tarjoaa erinomaista kuvanlaatua ja mullistaa muotoilua.”

LG UH770V -televisio sai puolestaan European Smart TV -palkinnon hyvän kuvanlaatunsa ja intuitiivisen käyttöliittymänsä ansiosta. Tämä on kolmas vuosi peräkkäin, kun parhaan älytelevision palkinto on myönnetty LG:lle.

Lisäksi LG G5 -älypuhelin sai European Mobile Innovation -palkinnon modulaarisesta muotoilustaan ja täysin metallisesta rungostaan.