STOP THE PRESS!

Eve Hietamiehen romaaniin perustuvan Yösyöttö-elokuvan kuvaukset alkavat tässä kuussa

Kuva: Solar Films / Marek Sabogal

Kuva: Solar Films / Marek Sabogal

Solar Films aloittaa Eve Hietamiehen Yösyöttö-romaaniin perustuvan elokuvan kuvaamisen elokuun lopussa. Maineikkailla näyttelijöillä miehitetyn elokuvan ohjaa Marja Pyykkö ja sen käsikirjoitus on kirjailija ja käsikirjoittaja Marko Leinon käsialaa. Elokuvan pääroolia näyttelee Petteri Summanen.

Elokuva kuvataan pääkaupunkiseudulla elo-syyskuussa 2016 sekä tammikuussa 2017. Ensi-iltansa Yösyöttö saa syksyllä 2017. Elokuvan avustajahaku on käynnistynyt. Lisäinfoa saat täältä:

http://www.solarfilms.com/uutiset/2016/fi_FI/yosyottoon_haetaan_avustajia/

Elokuvan tuottaja Markus Selin kertoo elokuvasta seuraavaa: ”On hienoa lähteä tekemään komediaa aiheesta, joka on saanut kirjana suursuosion, myös jatko-osana. Paketin kruunaa se, että pääosassa on Petteri Summanen.”

Elokuva on miehitetty maineikkaalla näyttelijäkaartilla. Päärooleissa esiintyvät Petteri Summanen ja Marja Salo. Muissa rooleissa esiintyvät mm. Ria Kataja, Marjaana Maijala, Niko Saarela, Pihla Viitala, Juha Muje, Ulla Tapaninen, Santeri Helinheimo Mäntylä, Hannele Lauri, Kimmo Taavila, Anna-Maija Tuokko, Lauri Tilkanen, Minttu Mustakallio, Leea Klemola ja Oona Kamu.

Elokuvan tiedot:

Ohjaus:
Marja Pyykkö

Käsikirjoitus:
Marko Leino

Tuottajat:
Markus Selin ja Jukka Helle

Elokuvan levittäjä:
Nordisk Film

Muut taiteelliset tekijät:

Kuvaus – Konsta Sohlberg
Lavastus – Sattva-Hanna Toiviainen
Äänisuunnittelu – Panu Riikonen
Pukusuunnittelu – Tiina Kaukanen
Maskeeraussuunnittelu – Kata Launonen
Leikkaus – Harri Ylönen
Musiikki – Antti Lehtinen

Synopsis:

Komedia miehestä, joka jää vauvan kanssa kaksin. “Hyvästi seksi, baari-illat ja juttukeikat. Tervetuloa puklurätti, äidinmaidonvastike ja Teletapit. Mutta mistä hitosta tällainen äijä löytää ne kivikautiset äitigeenit?”

Avioliitto. Asuntolaina. Auto. Toimittajana työskentelevän Antti Pasasen elämä on mallillaan ja Pia-vaimo viimeisillään raskaana. Kunnes Naistenklinikan edessä kaikki muuttuu. Tuhiseva käärö syliinsä tyrkättynä Antti katsoo, kun taksin perävalot häipyvät näkyvistä, taksin takapenkillä Pia ja heidän tulevaisuutensa ydinperheenä. Elämä vauvan alias Paavo Pasasen ehdoilla alkaa, eikä Antilla ole aavistustakaan, mitä se tulee häneltä vaatimaan.