STOP THE PRESS!

Petteri Koposen Euroliiga-ottelut katsottavissa Viasat Urheilu –kanavalla ja Viaplayssa

Viasatin urheilukanavat ja Viaplay tulevat panostamaan tulevaan koripallokauteen myös tänä vuonna. Elokuun alussa lanseeratut Viasatin kolme kotimaista urheilukanavaa mahdollistavat yhä useampien pelien näyttämisen. Ottelut ovat nähtävissä myös Viaplay-suoratoistopalvelussa. 

Euroopan huippujoukkueet kasaava ammattilaissarja on tulevana talvena suomalaisittain entistä mielenkiintoisempi kotimaisen koripallon supertähden Petteri Koposen siirtyessä espanjalaisseura FC Barcelonan väreihin. Viasat tuleekin näyttämään tulevana kautena entistä enemmän Euroliigan otteluita uudella Viasat Urheilu –kanavalla.

”Suomessa on viime vuosina Susijengin myötä eletty todellista korisbuumia. Viime kaudella saimme ilolla seurata Koposen pelejä moskovalaisseura Khimkin riveissä.  Tällä kaudella laji ottaa jälleen uuden ison harppauksen eteenpäin suomalaisten sydämissä kun Koponen siirtyy FC Barcelonaan. Tämä on upea hetki Koposelle sekä koko suomalaiselle koripalloilulle,” onnittelee Viasatin urheilukanavien vastaava tuottaja Ville Klinga.

Viime vuonna uusitun sopimuksen myötä koripallon Euroliigan televisiointi- ja digitaaliset lähetysoikeudet ovat Suomessa Viasatilla ja Viaplayssa aina vuoteen 2020 saakka. Viasat ja Viaplay ovat mukana heti lokakuussa kun Koripallon Euroliiga-kausi 2016-2017 vierähtää käyntiin. FC Barcelona aloittaa pelinsä 14.10.