STOP THE PRESS!

Hämeenlinnan Toripuisto muuttuu Kohtaamisten puistoksi 26.8.2016

Hämeenlinnan Toripuisto saa perjantaina 26.8.2016 klo 18-01 ennennäkemättömän ilta-asun. Puisto täyttyy eksoottisista äänistä, valoista, kasveista ja elämästä. Rakennetun ympäristön hortonomiopiskelijoiden tavoitteena on luoda Hämeenlinnaan yhden illan ”paranneltu todellisuus” – puisto, joka täyttyy eksoottisista äänistä ja tunnelmasta, jota lähdetään usein etsimään jostain kauempaa.

Kohtaamisten puisto on Taiteiden yön keskipiste

Toripuisto loistaa elokuun pimeydessä kutsuvana ja uusiin väreihin sonnustautuneena. Puiston valotaide esittelee valmistuvien hortonomien osaamista maiseman suunnittelijoina ja rakentajina. Samana iltana vietettävään Hämeenlinnan Taiteiden yöhön tunnelmavalaisu luo uniikin maiseman, johon on kiva sopia treffit.

Kohtaamisten puisto on osa ensimmäistä kertaa järjestettävän Puistojen yö -kokonaisuutta ja valtakunnallista Vihervuotta 2016. Puisto toteutetaan yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin puistoyksikön, yritysten, ravintoloitsijoiden ja taiteilijoiden kanssa.

Ohjelmaa, musiikkia, ruokaa ja juomaa Selfie-puun alla

Kohtaamisten puisto on tarkoitettu elämykselliseksi pysähtymis- ja ajanviettopaikaksi, jossa voi viipyä hetken tai koko illan. Puistossa voi tutustua Olli Isomäen veistostaiteeseen ja hauskoihin selfie-puihin. Tarjolla on afrikkalaista rumpumusiikkia sekä muuta ohjelmaa. Yleisölläkin on mahdollisuus tutustua rumpuihin ja osallistua soitantaan. Kävijöiden makuaisteille tarjontaa tuovat Happie´s Gourmet-hodarivaunu sekä Lepaan Puutarha- ja Viinitila.

Viinitilan anniskelualuetta lukuun ottamatta puisto sopii kaikenikäisille.

Puisto on avoinna klo 18-01 ja ohjelma on maksutonta.