STOP THE PRESS!

LG:n uudet Bluetooth-kaiuttimet on suunniteltu aktiivista elämäntyyliä ajatellen

LG Bluetooth SpeakersLG:n uusi Bluetooth-kaiuttimien PH-sarja (mallit PH1, PH2, PH3 ja PH4) esittelee joukon uusia ominaisuuksia tyylikkäässä paketissa. PH-mallisto tarjoaa ihanteellisen kuunteluelämyksen niin sisätiloissa kuin ulkona.

PH2- ja PH4-kaiuttimet ovat hyvä valinta henkilöille, joille keveys ja kestävyys ovat tärkeintä. Vain 167 grammaa painava PH2 on kooltaan kompakti ja kestää vesiroiskeet, minkä ansiosta se tarjoaa korkealaatuista äänentoistoa myös aktiivisille musiikinystäville. Monipuolinen PH2 on kestävä, mikä tekee siitä hyvän ulkoilukumppanin. Hieman tehokkaampi PH4 sopii leireilyyn ja grillijuhliin, joissa usein tarvitaan voimakkaampaa äänentoistoa. PH4 tuottaa vahvaa ja rikasta ääntä, mutta on samalla joustava ja helposti mukana kulkeva. Tästä syystä se on erinomainen ratkaisu musiikinystäville, jotka eivät halua tehdä kompromisseja.

PH2- ja PH4-kaiuttimissa on hihna, jonka ansiosta kaiuttimet on helppo kiinnittää erilaisille pinnoille. Sade ja vesiroiskeet eivät haittaa kaiuttimia niiden vedenkestävän muotoilun ansiosta, ja ne voikin ottaa mukaan lähes minne vain. Molemmat kaiuttimet tarjoavat kirkkaan äänentoiston missä vain ympäristössä 360 asteen kattavuuden ja Bass Boost -toiminnon ansiosta. Kaksitieperiaatteella toimivat passiiviset elementit parantavat äänenlaatua ja tarjoavat vertaansa vailla olevan basson verrattuna muihin samankokoisiin kaiuttimiin. LED-näytöt ja hyvä akunkesto (PH2: 6 tuntia, PH4: 10 tuntia) tekevät kaiuttimista helpon valinnan elämäntyyliltään aktiivisille ihmisille.

Muotoilultaan ainutlaatuinen PH3 on suunniteltu sopimaan kaikenlaisiin sisustuksiin. Sisäänrakennetut valot auttavat tunnelman luomisessa niin yöpöydällä kuin puutarhassa. PH3-kauttimelle on tarjolla kolme värivaihtoehtoa, viisi erilaista valaistusasetusta useilla väreillä ja sisäänrakennettu akku, joka kestää kymmenen tuntia.

Jokaisessa kolmessa kaiuttimessa on lisäliitin, jolla sen voi yhdistää laitteisiin, joissa ei ole Bluetoothia, kuten vanhemmat MP3- ja CD-soittimet. Kaiuttimiin voi yhdistää MultiPoint-toiminnolla enimmillään kaksi Bluetooth-laitetta yhtä aikaa.

Jokaiseen huoneeseen sopiva PH1-kaiutin on varustettu sisäänrakennetulla tunnelmavalaistuksella, ja sen akku kestää viisi tuntia. Kevyen painonsa ja helposti siirreltävän muotoilunsa ansiosta PH1-kaiutinta voi käyttää myös yölamppuna.

”Me LG:llä pyrimme kehittämään tuotteita, jotka auttavat kuluttajia heidän jokapäiväisessä elämässään”, sanoo Brian Kwon LG Electronicsin Home Entertainment -yksikön toimitusjohtaja. ”Uskon, että asiakkaat löytävät ihanteellisen ratkaisun joka tilanteeseen laajasta langattomien kaiuttimien valikoimastamme.”