STOP THE PRESS!

Manserockin hohto ei haihdu

Tampereen Työväen Teatterin menestysmusikaalin konserttiversio Vuonna 85 – Final Countdown tuo rakkaan manserockin takaisin 3.9., 10.9. ja 25.11. klo 19 Suurelle näyttämölle. Konsertit varattiin loppuun jo keväällä. Ilta huipentuu Kasaribileisiin, joissa on vielä syyskuussa tilaa.

Mauno Peppone, Tommi Turmiola, Palle, Karoliina ja muut Vuonna 85- musikaalin unohtumattomat hahmot nousevat vielä kerran yhdessä Tampereen Työväen Teatterin lavalle viihdyttämään ja ilahduttamaan manserokin faneja.

Konsertti on aikamatka ja kunnianosoitus Riku Suokkaan ja Heikki Syrjän käsikirjoittamalle Vuonna 85 -musikaalille. Sen ensi-illasta tulee ensi syksynä kuluneeksi kymmenen vuotta.

Lavalla ilakoivat Sami HintsanenMikko NousiainenKaisa HelaEmmi Kaislakari, Petra KarjalainenJari AholaPetra AholaMika HonkanenIlkka A. JokinenJari LeppänenAntti SeppäKristiina Hakovirta sekä Juha Junttu. Bändinä on se ainoa oikea Alabama House Band ja kapellimestarina Pekka Siistonen. Kasaribileissä on mukana Alabama House Band sekä Go Go Girls. Kasaribileet ovat K18.

Tapahtuma tuotetaan yhteistyössä Bundespopstar Oy ja Stone Factory Oy kanssa.