STOP THE PRESS!

Bodom valittu Lontoon elokuvajuhlille

BodomLuokkakokous-jättihitin ohjaajan Taneli Mustosen yleisö- ja arvostelumenestykseksi noussut kauhuelokuva BODOM on valittu maineikkaille Lontoon elokuvajuhlille. Maan kansallisen elokuvainstituutin järjestämän festivaalin Cult-sarja on seulonut valikoimaansa tämän vuoden kiinnostavimmat kansainväliset genre-elokuvat.

“BODOM on taidokkaasti ja pirullisen kekseliäästi rakennettu monipuolinen, kauhugenren rajoja uudistava trilleri”, kehuu ohjelmiston koonnut Michael Blyth. “Elokuva herkuttelee katsojan odotuksilla ja leikittelee kauhuelokuvan tyylikeinoilla murhaavan oivaltavasti.”

“Ollaan tietysti tosi otettuja siitä, että meidän suomalainen kauhuleffamme on päässyt näin maineikkaalle festivaalille, samaan seuraan meidän ihailemien leffojen ja elokuvantekijöiden kanssa”, iloitsevat ohjaaja Taneli Mustonen ja tuottaja Aleksi Hyvärinen.

Parivaljakon yhdessä käsikirjoittama elokuva sai ensi-iltansa Suomessa kaksi viikkoa sitten ja nousi muutamassa päivässä katsojatilastojen kärkisijoille. Kriitikoiden hehkuttama BODOM on edelleen tämän hetken katsotuin kotimainen elokuva elokuvateattereissa.

Juhlavuottaan viettävä, jo 60. kerran järjestettävä Lontoon elokuvafestivaali alkaa 5. lokakuuta 2016. Don Filmsin tuottama BODOM on parhaillaan elokuvateattereissa kautta Suomen.

BFI London Film Festival:
http://www.bfi.org.uk/lff