STOP THE PRESS!

Palkittu suomalaistaikuri Janne Raudaskoski tuo ilmiöksi nousseen The Outsider -elämysteatteriesityksensä Tampereelle

Janne RaudaskoskiMaailmalla kehuja keränneellä Janne Raudaskoskella on takanaan loppuunmyytyjä kiertueita Kiinassa, esityksiä Lontoossa, New Yorkissa, Manilassa ja Venäjällä. Lokakuun lopussa 2016 mies tuo taikuutta, teatteria ja elokuvaa yhdistelevän The Outsider -elämysteatteriesityksensä Sampolan juhlasaliin.  Tampereelle Raudaskoski tulee suoraan Kiinasta, jossa hän kiertää syys-lokakuussa kolme viikkoa esiintyen Pekingissä, Tianjinissa, Shanghaissa ja Hangzhoussa 15 esityksen verran.

Katso esityksen traileri  tästä:
https://youtu.be/DOOOhUnUVT0

Janne Raudaskoski tuo kehutun taikuutta, klovneriaa, elokuvaa ja teatteria yhdistelevän The Outsider -elämysteatterinsa Tampereen Sampolan juhlasaliin 27.10.2016.  Tämä jo kuudelle kielelle käännetty esitys on noussut ilmiöksi ja se on saanut seisovia aplodeja sekä viiden tähden kritiikkejä mm. Kolumbiassa, Englannissa, Venäjällä, Ruotsissa, Italiassa ja Liettuassa. Suomessa esityksiä on nähty mm. Kansallisteatterin ja Svenska Teaternin suurilla näyttämöillä. Tampereella esitys on vieraillut aiemmin kerran Tampereen teatterikesän pääohjelmistossa. Kantaesityksensä The Outsider sai Espoon Kaupunginteatterissa vuonna 2011.  Sampolan juhlasalin liput ovat myynnissä lippu.fi:ssä.

The Outsider kertoo tarinan miehestä, joka ei ole tästä maailmasta. Esitys johdattelee katsojansa komiikan, tragedian ja absurdien tilanteiden kautta pohtimaan nykyihmisen elämänmenoa ja siitä vieraantumista. The Outsider on aikuisten satu, jossa teatteri ja elokuva yhdistyvät taikuuden, teknologian ja klovnerian keinoin. Maailmalla menestystä niittänyt esitys lainaa Charles Chaplinin ja Buster Keatonin mykkäfilmien kuvakieltä ja tuo sen tähän päivään. Vuoden taikuriksi 2014 valittu Janne Raudaskoski muuntautuu The Outsiderissa 40 eri rooliin.

“The Outsider -hahmo ja esitys ovat syntyneet ajatusleikistä: miten naiivi, lapsenomainen hahmo kokisi maailman ilmiöt kohdatessaan ne ensimmäistä kertaa. ” kertoo Janne Raudaskoski.