STOP THE PRESS!

Katso Palefacen Palamaan musiikkivideo

Kappale on Antti J. Jokisen Pahan Kukat -elokuvan tunnusbiisi. Lähiönuorista kertovan nykytarinan päärooleissa mm. Juno, Mikael Gabriel, Eero Aho ja Viljami Nojonen.

Katso täältä Palefacen Palamaan (Pahan Kukat) -biisin sykähdyttävä ja dramaattinen video. Palefacen uutuussingle on Antti J. Jokisen Pahan Kukat -elokuvan tunnusbiisi. Videon voi julkaista eri medioissa. Elokuva saa ensi-iltansa 30.9.2016.

Näet videon täältä:
http://bit.ly/PalefacePalamaanVideo

Maineikas räppäri ja sanataiteen moniosaaja eläytyy kappaleellaan jengidraaman tunnelmiin. Dystooppisessa lähitulevaisuuden visiossa Itä-Helsingissä mellakoidaan.

”Yritän päästä tekstissä mellakoitsijan pään sisälle ja pohtia miksi tartutaan polttopulloon. Mistä kasvava epätoivo ja frustraatio kumpuavat? Tällaisia syitä näyttäisivät olevan muun muassa Aarnio-skandaalin ja poliisin viimeaikaisten ylilyöntien heikentämä luottamus viranomaisiin, hallituksen lyhytnäköinen leikkauspolitiikka ja yleinen näköalattomuus”, pohtii Paleface.

”Ensinnäkin iso kiitos Antti J. Jokiselle ja Solar Filmsille upeesta elokuvasta. Oli huikeeta työskennellä videolla kuvaaja Joonas Pulkkasen, pyroteknikko Jonas Runebergin ja muiden elokuva-alan kovimpien ammattilaisten kanssa! Myös jälki on sen mukaista”, Paleface kiittää.