STOP THE PRESS!

Menestyselokuva Tappava ase tv-sarjaksi

Lethal WeaponUseimmat muistavat alkuperäisen Tappava ase -elokuvan tähdet Mel Gibsonin sekä Danny Gloverin. Nyt sarjan hahmot Riggs ja Murtaugh ovat läpikäyneet freesauksen ja tekevät paluun tv-sarjassa. Uusi sarja Lethal Weapon nähdään Viaplayssä, heti Yhdysvaltojen ensi-illan jälkeen.

Lethal Weapon kertoo kahdesta poliisista, jotka esittävät rooleja “hyvä poliisi” sekä “hullun hyvä poliisi”. Clayne Crawfordnäyttelee Riggsiä ja Murtaughin roolissa nähdään Damon Wayans. Sarja sijoittuu Los Angelesiin. Tappavan aseen ovat tuottaneet McG (Terminator – Pelastus) sekä Matthew Miller (Chuck).

Lethal Weapon saa ensi-iltansa Viaplayssä syyskuussa, heti Yhdysvaltojen ensi-illan jälkeen.

Lethal Weaponista:

Perustuen samannimiseen menestyselokuva-sarjaan, Lethal Weapon kertoo kyttäparista, Riggsistä sekä Murtaugh´sta, jotka työskentelevät rikosten täyttämässä nykypäivän Los Angelesissa. Menetettyään vaimonsa sekä syntymättömän lapsensa, surun murtama Martin Riggs (Clayne Crawford – Rectify) muuttaa Kaliforniaan, ”aloittaakseen alusta” LAPD:ssä. Hän saa parikseen Roger Murtaugh’n (Emmy-ehdokas Damon Wayans – My Wife and KidsIn Living Color), joka palaa töihin hengenvaarallisen sydänkohtauksen jälkeen. Riggsin taipumus hypätä pää edellä tapahtumiin törmää samoin tein Murtaughin varovaiseen ja järkevään työskentelytapaan. Alusta asti on selvää, että työpari on tuhoon tuomittu. Heti ensimmäisessä yhteisessä työtehtävässään Riggs raahaa Murtaugh’n takaa-ajoon ja ammuskeluun huumekauppiaiden kanssa, ja vastusteluistaan huolimatta, vanhempi poliisi tuntee olonsa elävämmäksi kuin vuosiin. Sillä välin Riggs huomaa, miksi Murtaugh niin päättäväisesti haluaa turvallisesti kotiin iltaisin – hänellä on perhe ja vastasyntynyt lapsi. Rikoksen ratkettua Riggs tajuaa, että hänelläkin on jotain elämisen arvoista – työpari ja ystävä, Murtaugh. Jopa Murtaugh ymmärtää, että työkuvio saattaa sittenkin toimia. Kunhan Riggs ei tapata heitä ennen…

Rooleissa: Damon Wayans (Roger Murtaugh), Clayne Crawford (Martin Riggs), Kevin Rahm (Captain Avery Brooks), Jordana Brewster (Dr. Maureen ‘Mo’ Cahill), Keesha Sharp (Trish Murtaugh).