STOP THE PRESS!

Kotimaiset Rölli-lastenjuomat markkinoille – lasten puuhasivusto Röllimetsä.fi avautuu

ArkiDesign tuo uuden Rölli ja Kaikkien Aikojen Salaisuus -elokuvan yhteydessä kauppoihin kolme lasten virvoitusjuomaa ja kaksi pillimehua. Virvoitusjuomien maut ovat Röllimetsän marjatRöllikylän päärynä ja Rölli-kola. Pillimehut maistuvat vadelmalle ja päärynälle. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Legendaarinen suomalainen lastenhahmo Rölli on pistänyt näppinsä peliin ja maustanut uudenlaiset virvoitusjuomat ja maistuvat pillimehut kaikkien lasten ja lastenmielisten iloksi. Virvoitusjuomat valmistaa lähdeveteen kotimainen Finn Spring Oy, joka on kehittänyt Rölli-limuiksi 30 prosenttia vähemmän sokeria sisältävät, lisä- ja väriaineettomat ja matalahiilihappoiset Röllimetsän marjat ja Röllikylän päärynä -juomat. Rölli-kola on perinteistä kolajuomaa. Pillimehut puolestaan valmistaa Suomen johtava mehuvalmistaja Refresco Finland Oy.

– Finn Spring oli jo tovin kehitellyt uudenlaisia lastenlimuja, kun he tapasivat Röllin ensimmäistä kertaa. Yhteistyössä saatoimme valmiiksi Rölli-juomat, jotka sopivat mahdollisimman hyvin lasten herkkuhetkiin osana monipuolista ruokavaliota. Emme kuitenkaan halunneet tinkiä limujen hyvästä mausta. Mielestäni limuista tuli tosi maukkaat ja ilmeeltään lasten maailmaan sopivat, kertoo ArkiDesignin puuhamies Teemu Lusua Rölli-limujen luomisprosessista.

Myös pillimehujen kehityksessä on tehty huolellista työtä. Uudet mehut sisältävät täysmehua ja ne ovat entistä paremmat versiot perinteisistä mehumauista. Kätevänä uutuutena mehupakkauksessa on tila, johon voi merkitä lapsen nimen.

Röllimetsä.fi:ssä aina uutta puuhaa Rölli-faneille

Uuden Röllimetsä-puuhasivuston tarkoituksena on tarjota niin lapsille kuin aikuisille pääsy Röllin maailmaan milloin vain, maksutta. Puuhasivustolta löytyy Rölli-videoita, Rölli-nettipelejä, askartelutehtäviä sekä hyödyllistä tietoa niin lapsille kuin vanhemmille.

– Rölli on ollut koko Suomen kansalle tuttu ja rakas hahmo jo 30 vuotta. Haluamme, että lapset voivat tänäkin päivänä kohdata Röllin verkossa yhtä mutkattomasti kuin heidän vanhempansa aikoinaan kohtasivat tv:ssä. Meille on myös  tärkeää, että vanhemmat voivat luottaa Rölli-sisältöjen laatuun sekä tuotteisiin. Kokonaan kotimaisissa käsissä oleva lastenbrändi vaalii suomalaisia arvoja ja osaamista, kertoo Rölli-elokuvista vastaava tuottaja Marko Röhr MRP Matila Röhr Productions Oy:stä.

6-vuotias Amalia kommentoi Röllimetsä-sivustoa tuoreeltaan seuraavasti:

– Äiti, jäähän tämä ikuisesti nettiin? Tämä on niin hirveän kiva sivu! Voitko pyytää, ettei tätä sivua koskaan poisteta?

Röllimetsä-sivustolle tuotetaan jatkuvasti uutta sisältöä, joten siellä kannattaa vierailla säännöllisesti. Sivuston osoite on www.röllimetsä.fi.

Rölli-virvoitusjuomat on pakattu 0,33 litran muovipulloon ja niiden kuluttajahinta on noin 1,10-1,30 euroa. Pillimehut on pakattu 0,2 l:n pahvitölkkiin ja niitä myydään kolmen kappaleen monipakkauksessa, jonka kuluttajahinta on noin 1,29-1,49 euroa. Rölli-virvoitusjuomia ja -pillimehuja on saatavilla hyvin varustetuista ruokakaupoista kautta maan.