STOP THE PRESS!

Honey B. & T-Bonesin Rakkauden videotrilogia täydentyi Aino Vennan ohjaamalla musavideolla

Lokakuun 7. päivänä uuden Time Was -albuminsa julkaiseva Honey B. & T-Bones on julkaissut viimeisen osan ”Rakkauden trilogiaksi” nimetyssä musiikkivideosarjassaan, jossa käsitellään rakkauden eri puolia. You Hang Me With Your Love -videon on ohjannut itsekin myös laulajana ja lauluntekijänä menestynyt Aino Venna, joka on myös opiskellut elokuvan tekoa Turun Taideakatemissa.

”Videon päähenkilö lavastaa itselleen olotilaa alati muuttuviin osoitteisiin. Asunnot vaihtuvat, mutta ’olohuone’ ei. Kyseinen olohuone kuvastaa erilaisia tunteita, ihmissuhteita ja rakkauslaatuja. Video on rakennettu lauluun, jossa nautitaan tuoreen ihmissuhteen myötä puhjenneen rakkauden alkutilan jännityksestä ja latauksesta. Tässä laulussa puheena olevan rakkauden ei ole määrä jatkua loputtomiin”, myös videon pääosaa esittävä HBTB:n keulanainen Aija Puurtinen kertoo.

Katso hieno You Hang Me With Your Love video osoitteessa: https://youtu.be/8d_s_tXDPo0

Aikaisemmat trilogian videot ja singlet Easy Baby sekä Sauna, Tar & Booze on julkaistu aikaisemmin tänä vuonna, ja Puurtinen luonnehtii trilogian muita teoksia seuraavasti

Easy Baby (säv.san Aija Puurtinen) Video: DogLips
https://youtu.be/1NY5pBO1cYI

Lupaus rakastaa myötä- ja vastoinkäymisissä on kiehtovaa, mutta yllättävän haastavaa. Ollako alistuva, tasa-arvoinen vai alistava kumppani? Jääkö todellinen tunne naamioin taakse?

Sauna, Tar & Booze (Säv. Esa Kuloniemi, San.Perttu hemminki) Video: DogLips
https://youtu.be/GqYpxodLbmU

Laulu kertoo laivan kansimiehestä, joka pakenee ikävää ja ahdistusta supisuomalaisin lääkkein. Video jatkaa asetelmaa: laivan kapteeni on nainen ja yhteys konehuoneeseen pätkii. Kumpi määrää, vai tehdäänkö töitä kimpassa?

Kuuntele You Hang Me With Your Love Spotifyssä:
https://open.spotify.com/album/3122BVuXPXHOe2ibSXkfwn