STOP THE PRESS!

Karismaattinen musiikin monitaituri Aino Venna julkaisee joululevyn

Aino Vennan jouluKaksi arvostelumenestykseksi noussutta albumia julkaissut Aino Venna on ottanut käsittelyynsä nipun tuttuja joululauluja ja levyttänyt niistä  ’Aino Vennan Joulu’ –nimisen albumikokonaisuuden,  joka julkaistaan marraskuun 18. päivä.  Vennan musiikissa on totuttu kuulemaan vaikutteita muun muassa ranskalaisista chansoneista sekä vanhasta rock and roll –musiikista, niin tälläkin kertaa. Musiikillisen tyylittelyn lisäksi ’Aino Vennan Joulu’ ei jättäydy pelkästään olemassa olevan varaan, vaan Venna on säveltänyt kolmanneksen levyn kappaleista uusiksi.

Albumin ensimmäinen single ilmestyy marraskuun alussa, mutta koska huomenna on jouluun 100 päivää julkaisemme maistiaisia jo nyt.  Kuuntele 100 päivää jouluun –näyte täältä: https://www.youtube.com/watch?v=u7eVOLLiVj0&feature=youtu.be

Idea joululevystä syntyi viime vuonna  Aino Vennan versioitua Joulumaa –kappaleen ja pidettyä Savoy-teatterissa lämpimän vastaanoton saaneen joulukonsertin. “Joulumaa-singlen kautta sain oivalluksen siitä että kaikkien tuntemiin joululauluihin voi lähteä hakemaan aivan uutta tulokulmaa. ”, valottaa Aino Venna levyn syntyprosessin ensimmäisiä askeleita.

Levyä juhlistetaan julkaisukonsertilla Helsingin Kulttuuritalolla 25.11.2016. Myös muita joulukonsertteja on luvassa, päivät ja paikat listattu alla.

 Aino  Vennan joulukonsertit:

25.11. Helsinki, Kulttuuritalo

28.11. Jyväskylä, Taulumäen kirkko

30.11. Helsinki, Stoa

7.12.   Kokemäki, Kokemäen kirkko

13.12  Seinäjoki, Lakeuden risti

17.12. Espoo, Sellosali

Helsingin ja Espoon konserttien liput ovat jo myynnissä, kirkkokonserttien liput tulevat myyntiin Tiketissä perjantaina 17.9. klo 9.00.

http://www.ainovenna.com