STOP THE PRESS!

Tänä syksynä – varo mitä syöt

Sausage Party on elokuva, joka päällisin puolin vaikuttaa perinteiseltä animaatiolta – kunnes sen räävittömät hahmot avaavat suunsa! Tämä elokuva ei todellakaan ole mikään koko perheen animaatioseikkailu; termi ”ruokaporno” saa aivan uuden merkityksen tämän leffan nähtyäsi…

Härski, roisi ja hysteerisen hauska aikuisten animaatio SAUSAGE PARTY elokuvateattereissa 21. lokakuuta.

Katso elokuvan traileri täältä:
https://youtu.be/oV4UzPsFPTQ

Synopsis:
Sausage Party – ensimmäinen vain aikuisille tehty pitkä animaatioelokuva – kertoo nakkimakkarasta, joka johdattaa ryhmän supermarketin tuotteita matkalle kohti perimmäistä totuutta niiden olemassaolosta ja siitä, mitä todella tapahtuu sen jälkeen kun ne poimitaan supermarketin hyllyltä… Elokuvan ääninä kuullaan tämän hetken kirkkaimpia komediatähtiä.

Seth Rogen on Frank, Jonah Hill Carl ja Michael Cera Barry: kolme parhaassa mieskunnossa olevaa… nakkimakkaraa, joiden suurin haave on tulla valituiksi supermarketin hyllyltä – ja päästä työntymään naapurihyllyn sämpylöiden sisään.  Kristen Wiig on Brenda; sämpylä, joka on Frankin unelmien kohde. Salma Hayek on Teresa, kipakka taco. Danny McBride on hunajasinappi, Edward Norton bagel. James Franco on Druggie ja Paul Rudd Darren, supermarketin myyjä.