STOP THE PRESS!

Tullintorin Rekrytorilla 5 000 työpaikkaa

Tullintorin ja Tullikamarin aukion Rekrytori-Koulutorin työnantajat palkkaavat seuraavan vuoden aikana 5 000 ihmistä. Luku perustuu työnantajille tehtyyn ennakkokyselyyn.

– Merkittävä osa työnantajista arvioi, että työpaikkoja on auki enemmän kuin vastaavana aikana viime vuonna. Viime syksyn kauppakeskustapahtumassa oli tarjolla 3 000 työpaikkaa. Kävijöitä oli 10 000. Olemme tehneet kyselyn jo vuosia samalla kysymyspatterilla, joten lukuja pystyy vertaamaan, sanoo vastaava tuottaja Mikko Honkala.
Rekrytointi- ja koulutustapahtuma tekee uuden ennätyksen kahdella muullakin mittarilla. Sekä työnantajia että oppilaitoksia on mukana ennätysmäärä, yhteisöt mukaan laskettuna noin 80.

Rekrytapahtuma valtaa uutena myös Tullikamarin aukion, jonne tulee muun muassa opiskelijoiden työnäytöksiä, Tampereen ilmailuyhdistyksen purjekone ja Vehon Mersu-katumaasturimalli, jonka kokoonpano alkaa ensi vuonna Uudessakaupungissa. Valmet Automotive hakee autotehtaalle ammattilaisia Rekrytorilta.

Uutta on myös työnhakijoille ja työnantajille järjestettävä Pikarekry. Pikahaastattelukierrokset järjestetään kello 12 (kauppa, myynti, palvelut, vuokratyö), klo 13 (rakentaminen, kiinteistöt, teollisuus, it/ict, vuokratyö) ja klo 14 (hoito, hoiva, hyvinvointi, vuokratyö).
Työnhakijoilla on tapahtumaan vapaa pääsy.

Rekrytori–Koulutori
Keskiviikko 21.9.2016 klo 11–17, Tullintorin kauppakeskus ja Tullikamarin aukio, Tampere

Rekrytori® on rekisteröity tavaramerkki, jota hallinnoivat Tampereen kauppakamari ja Honkalamedia Oy, joka myös tuottaa tapahtumat.