STOP THE PRESS!

TTT-Klubin vieraina kapellimestari Eeva Kontun yhtye sekä free jazzin mestarit Nordic Trinity

Musiikkia, jota ei kaikkialla kuule, mutta joka on omassa lajissaan lyömätöntä. Harvinaisia helmiä on luvassa ensi viikonloppuna, kun TTT-Klubilla vierailevat Eeva Kontu ja Manserokin perintö sekä kahden yhtyeen jazz-illassa Nordic Trinity ja Vilkka Wahl Quartet feat. Jure Pukl.

Musikaalikapellimestari Eeva Kontu tuo TTT-Klubille kuusihenkisen yhtyeensä perjantaina 30.9. klo 19. Viita 1949 -näytelmän lauluista koottu kokonaisuus veti Teatterikesän ohjelmateltan kahdesti täyteen. Tällä kertaa Viita-ohjelmiston lisäksi kuullaan manserokin ja suomipopin evergreenejä yllättävinä ja räväköinä uustulkintoina. Miten kulkee Popeda bossa novana, Eput jazzina tai Juice musikaalinumerona? Kiinnostavaa biislistaa tyylivalintoineen voi katsoa etukäteen TTT-Klubin sivuilta.

Lauantaina 1.10. klo 22 alkaa jazzklubi kahden erinomaisen yhtyeen seurassa. Kansainvälisestikin tunnustettu Nordic Trinity esiintyy TTT-Klubilla osana mittavaa Suomen-kiertuettaan, joka juhlii yhtyeen uutta albumia Blessings. Kuulemme free jazzin mestareita kolmesta eri sukupolvesta: saksofonissa Juhani Aaltosta (s. 1935), rummuissa Klaus Suonsaarta (s. 1959) ja kitarassa Mikko Iivanaista (s. 1975). Illan toinen yhtye on Wienissä vaikuttavan kitaristin Vilkka Wahlin kvartetti. Wahl tuo Tampereelle erikoisvieraaksi slovenialaisen saksofonistin Jure Puklin, ja mukana soi myös yhtyeen vakijäsenen Severi Pyysalon vibrafoni.

Lauantain alkuillasta klo 19 nähdään Ilmari Saarelaisen tulkitsema huippusuosittu monologi Parasta ennen. Kellariteatterista TTT-Klubille siirtynyt esitys on ohjelmistossa syksyn aikana kuudesti.