STOP THE PRESS!

Harri Nykäsen reilu rosvo Raid tulee nyt sarjakuvana

Raid ja mustempi lammasTelevisiosta, teatterista ja tietenkin kirjoista tuttu armoton mutta reilu Raid suorittaa uuden aluevaltauksen. Pitkän linjan rikostoimittaja Harri Nykänen (s. 1953) tietää niin alamaailman kuin poliisinkin toimintatavat. Turkulainen Jussi Piironen (s. 1982) on realististen rikossarjakuvien taitaja. Hän on sovittanut teoksen Raid ja mustempi lammas sarjakuvan muotoon.

Raid sekä petos- ja omaisuusrikollisuuden veteraani Nygren ajavat vanhalla Mersulla halki Suomen kohti pohjoista, perässään sekä konnia että poliiseja. Jahtiin lähtee myös rikoskomisario Jansson. Vain Nygren ja Raid tietävät mikä on veriseksi käyvän matkan tarkoitus ja päämäärä.

Alkujaan e-kirjaksi tehty sarjakuvaversio Raid ja mustempi lammas -kirjasta on nyt saatavana Arktisen Banaanin julkaisemana kovakantisena ja nelivärisenä teoksena.

 

Jussi Piironen on koululaisten haastateltavana Turun Kirjamessuilla sunnuntaina 2.10. klo 10.45 Turun seudun äidinkielen opettajien osastolla A/30 ja signeeraa sen jälkeen klo 11.00 Arktisen Banaanin osastolla A/70.

Jussi Piironen on tavattavissa Turun Kirjamessuilla Arktisen Banaanin osastolla A/70 myös lauantaina 1.10. klo 15.30.

 

Harri Nykänen – Jussi Piironen

Raid ja mustempi lammas

ISBN 978-952-270-259-3

88 sivua. Arktinen Banaani 2016.