STOP THE PRESS!

Robbie Williams Possen erikoisvieraaksi lauantaina 22.10.

Robbie WilliamsYli 70 miljoonaa albumia myynyt kaikkien rakastama supertähti Robbie Williams saapuu 22. lokakuuta Possen erikoisvieraaksi ja luvassa on ainutlaatuista ”Heavy Entertainment Showta”. Robbie kävi viimeksi Suomessa vuonna 2014 esiintyessään Hartwall Areenalla. Possessa Robbie Williams esittää uusimman paljon huomiota herättäneen singlensä Party Like A Russian. Katso tästä kappaleen musiikkivideo: http://bit.ly/PLAR_Video

”Posse on yksi tämän syksyn suosituimmista ja puhutuimmista viihdeohjelmista. Olemme erittäin otettuja ja innoissamme, että ”The Entertainer” tulee Suomeen vain ja ainoastaan vieraillakseen Possessa. Odotamme jännityksellä millaisia yllätyksiä pääsemme katsojien kanssa seuraamaan ensi viikon lauantain suorassa lähetyksessä”, kommentoi Eerika Vermilä, Kotimaisten sisältöjen ohjelmapäällikkö MTV:ltä.

Pian vierailun jälkeen 4. marraskuuta Robbie Williams julkaisee yhdennentoisa albuminsa, joka kantaa nimeä The Heavy Entertainment Show. Albumilla Robbie on tehnyt yhteistyöstä Guy Chambersin kanssa, jonka kanssa Robbie on tehnyt myös legendaarisimmat kappaleensa Angels, Feel, Let Me Entertain You ja Rock DJ. Muita tekijöitä ovat John Grant, Rufus Wainwright, Brandon Flowers, Ed Sheeran, Stuart Price, Serge Gainsbourg ja Sergei Prokofiev.

Jo vuonna 1990 uransa aloittanut Robbie Williams on pelkästään soolona julkaissut 14 listaykköseksi noussutta singleä, myynyt yli 70 miljoonaa albumia ja voittanut enemmän Brit Awards –palkintoja kuin kukaan muu. Robbie Williams pääsi myös Guinnesin ennätysten krijaan myymällä 1,6 milkoonaa keikkalippua yhdessä päivässä.

Posse MTV3-kanavalla la 22.10 klo 19:30