STOP THE PRESS!

Mummo tekee paluun marraskuussa Lappeenrannan kaupunginteatterissa

Lappeenrannan kaupunginteatterin supersuosittu komedia Mummo palaa näyttämölle ystäviensä iloksi pikkujouluaikaan 6 esityksen verran. Marras-joulukuussa Mummoa esitetään neljästi illalla ja kahdesti päivällä. Sutjakkaasti maailman menoa pohtiva Mummo vetää puoleensa edelleen, sillä molemmat päivänäytökset ja ensimmäinen iltaesitys on jo loppuunvarattu.

Mummon lisäesitykset pienellä näyttämöllä

pe 11.11.     klo 19, loppuunvarattu
ti 15.11.        klo 19
la 26.11.       klo 14, loppuunvarattu
to 1.12.        klo 19
ke 7.12.        klo 14, loppuunvarattu
to 8.12.        klo 19

Vauhdikas ja mielikuvituksellinen näytelmä on kirjoitettu nimenomaan lappeenrantalaisille. Teatterinjohtaja Timo Sokura näkee, että mummon ennakkoluulottomassa elämänasenteessa on opittavaa itse kullekin katsojalle iästä riippumatta.

Marja-Liisa Ketola nähdään säpäkkänä mummona pääroolissa ja muissa rooleissa Jussi Johnsson, Sanna Kemppainen, Jarno Kolehmainen ja Samuli Punkka. Mummon kesto väliaikoineen on noin kaksi tuntia.

Teatterin asiakaspalvelussa Sari Joronen on saanut paljon kiittävää palautetta Mummon paluusta pikkujoulukaudelle.

– Monelta jäi Mummo näkemättä keväällä, koska hitaammat eivät ehtineet varata lippuja esityksiin. Mahtavaa, että Mummoa esitetään taas. Vielä on hyvin tilaa tiistain 15.11., torstain 1.12. ja torstain 8.12. iltaesityksiin, Joronen vinkkaa.

Anni Nykäsen sarjakuvaan perustuva Mummo sai kantaesityksensä pienellä näyttämöllä 21. marraskuuta 2015. Mikko Kaukolammen dramatisoiman ja ohjaaman Mummon näytökset ovat olleet alusta lähtien loppuunmyytyjä. Yhteensä Mummon kalenteriin on lisätty 11 näytöstä. Mummo on ainoa keväältä jatkava esitys teatterin ohjelmistossa.