STOP THE PRESS!

Makupala Luokkakokous 2 -elokuvasta

Tässä kohtauspätkä Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuvasta, joka tulee ensi-iltaan 2.11.2016.
https://www.youtube.com/watch?v=bpExbu5-aMA

Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuvan ensimmäisen viikon näytösten ennakkomyynti alkaa tänään. Lippujen hinnat ja toimitustavat vaihtelevat teatterikohtaisesti ja ne on syytä tarkistaa teattereista erikseen.

Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuva on jatkoa jättimäisen suositulle Luokkakokous-elokuvalle, joka sai elokuvateattereissa kaikkiaan yli 500 000 katsojaa.  Elokuvan päärooleissa nähdään ensimmäisen osan lailla Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa. Merkittävässä roolissa esiintyy tällä kertaa myös Kalle Lamberg. Muissa rooleissa nähdään mm. Anu Sinisalo, Niina Lahtinen, Manuela Bosco, Eeva Litmanen, Helena Vierikko ja Saija Lentonen. Elokuvan ohjaa Taneli Mustonen, joka ohjasi myös ensimmäisen Luokkakokous-elokuvan. Elokuva on Solar Films -tuotantoa ja sen tuottaa Jesse Fryckman.

Elokuvan trailer
https://www.youtube.com/watch?v=nNWMnmdSYWY

Luokkakokous oli Suomen viime vuoden katsotuin kotimainen elokuva, joka sai yli 500 000 katsojaa elokuvateattereissa. Se on myös toiseksi katsotuin kotimainen elokuva Suomessa 25 viime vuoden aikana. Luokkakokous palkittiin Yleisö-Jussilla.

Luokkakokous 2 – Polttarit perustuu vapaasti soveltaen tanskalaisen Klassefesten-elokuvan jatko-osaan, jossa on mukana omaleimainen Suomi-lisä. Varmaan tiedättekin jo. Sellainen Luokkakokous-henkinen.

ENNAKKOMYYNTIEN TIEDOT

Ennakkomyynti ja -varaus ajanjaksolle 2.11.- 10.11.2016
Lipunmyynti 21.10.2016 kello 14 alkaen
Teattereiden lippumyymälät ja nettimyymälät
Hinnat ja ennakkomyyntien alkamisajat ovat teatterikohtaisia