STOP THE PRESS!

Typy ja muriseva mörkö jatkaa Sanna Iston, Eppu Nuotion ja Sari Airolan kuvakirjasarjaa

Typy ja muriseva mörköTypy ja muriseva mörkö on toinen osa Typy-tytöstä kertovassa kuvakirjasarjassa. Ensimmäinen osa Typy ja topakka tonttu ilmestyi syksyllä 2015. Kirjasarjan tarinat ovat Sanna Iston ja Eppu Nuotion kirjoittamat ja upea kuvitus on Sari Airolan käsialaa.

Uutuuskirjassa Typy lomailee perheensä kanssa vanhassa huvilassa. Päivällä kaikki näyttää Typystä ihanalta, mutta nukkumaan mennessä häntä alkaa pelottaa. Kaapin alla on varmasti mörkö! Äiti ja isä vakuuttavat, ettei mörköjä ole olemassakaan. Eräänä iltana äiti ja isä lähtevät ulos ja Typy jää taloon Bertta-tädin kanssa. Silloin huvilassa alkaa tapahtua kummia.

Eppu Nuotio on Berliinissä asuva palkittu kirjailija, jonka laajaan tuotantoon kuuluu yli kuusikymmentä kirjaa, lukuisia tv-sarjoja, näytelmiä, kuunnelmia ja musikaaleja. Hän on toiminut Unicefin Hyvän tahdon lähettiläänä vuodesta 2002.

Sanna Isto on Berliinissä asuva lasten- ja nuortenkirjailija. Hänen esikoisteoksensa Tinka ja Taika (WSOY) voitti Arvid Lydecken -palkinnon vuonna 2011.

Sari Airola on monipuolinen kuvittaja, joka on kuvittanut useita palkittuja kuvakirjoja. Hän on asunut kahdeksan vuotta ulkomailla, ensin Hongkongissa ja sitten Istanbulissa, ja nauttii nyt Helsingin kotoisuudesta ja puhtaudesta.


Sanna Isto, Eppu Nuotio & Sari Airola
Typy ja muriseva mörkö
Sidottu / 44 sivua
ISBN 978-952-279-350-8
KL L85.12