STOP THE PRESS!

Break the Fight -hanke ja koreografi Arja Tiili juhlivat gaalaillalla 11.11. Helsingin Savoyssa

Gaalassa on mukana Tiilin kollegoja uran varrelta sekä mm. Paleface, tubettaja Arttu Lindeman, räppärit Seksikäs Suklaa ja Mercedes Bentso sekä beatboksaaja Isku. Hankkeen kummeina ja gaalan avaajina toimivat kansanedustaja Outi Alanko-Kahiluoto, lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila sekä breikin maailmanmestari B-boy Ätä.

Illan pääesitys on Break the Fight! – I was here! -teos, joka on kiertänyt kouluissa jo parin vuoden ajan. Teos käsittelee ystävyyttä, kiusaamista ja väkivaltaa urbaanin taiteen keinoin.

Gaalan tuotto menee kokonaisuudessaan koulukiusaamista vastustavan Break the Fight! –hankkeen tukemiseen. Hanke tarjoaa kouluille esitys- ja työpajakonseptia, jonka avulla käsitellä koulukiusaamiseen, tasa-arvoon ja erilaisuuden hyväksymiseen liittyviä asioita. Hankkeesta on tarkoitus tehdä valtakunnallinen ja konseptoida se myös muiden taiteilijoiden ja nuorisotyöntekijöiden käyttöön. Hanke on tavoittanut jo yli 2500 nuorta vuosina 2014-16.

Break the Fight -hanke verkossa:

WEB: www.breakthefight.com
Facebook: www.facebook.com/breakthefight/
Twitter: www.twitter.com/Arjuli
You Tube: Break the Fight

Arja Tiili:
Break the Fight! -hankkeen äiti ja 11.11. gaalan pääjärjestäjä Arja Tiili on tanssija-koreografi, joka viettää konsertin yhteydessä omaa 25-vuotistaiteilijajuhlaansa. Arja on palkittu koreografi, joka on tehnyt 39 tanssiteosta eri tyylilajeissa ja toimii tanssiryhmänsä Arja Tiili Dance Companyn taiteellisena johtajana. Arjalle on myönnetty valtion 5-vuotinen taiteilija-apuraha vuosiksi 2014–2018. Tällä hetkellä hän luotsaa alulle laittamaansa Break the Fight! -hanketta ja haluaa laajentaa sen valtakunnalliseksi. Hankkeen avulla on tarkoitus juurruttaa kuntien nuorisotoimintaan hyvin toimiva kiusaamisen vastainen toimintamalli. www.arjatiili.fi

Arja Tiili Dance Company on koreografi, tanssija Arja Tiilin johtama ryhmä, joka tuottaa laadukkaita, omalaatuisia, rohkeita sekä hauskoja teoksia ja työpajoja.